Vapur Yine Donsun! Karşıyakalılar 10 Mart'ta toplanarak 20 yıl onceki şampiyonluğu gorkemli bir gece ile kutlayacaklar... Yıl 1987... Karşıyaka 2. Lig Şampiyonu oluyor. Yeni Asır'da manşet. Vapur dondu. 20 sene olmuş o efsane takım yeşil-kırmızılı sevdalıların kalbini calalı dedik. KSK'li genc taraftarlar, KSKList'in organizasyonuyla, "Zamana inat sevgimizi gostermenin tam zamanı" dediler. 1986-1987 sezonu şampiyonluğu ile kalplerde taht kuran, mucadelesi ve yurekleri ile kalplerde yeri farklı olan kahramanları bir araya getirip unutulmadıklarını gostermeyi kararlaştırdılar. Vefa Gecesi ile 86-87 futbol zaferinin mimarlarına bu sevgiyi sunacak bir gece duzenlediler. 10 Mart 2008 gecesi saat 20:00'de Bostanlı Vapur İskelesi uzerindeki Altınbalık'ta buluşacaklar. Vermek istedikleri mesaj şu: "Vapur'u bir kere daha dondurmenin, bu sezon Super Lige cıkmak icin gerekli moral motivasyonu gostermenin tam zamanı..." *** Genc taraftarlar, 1986-1987 Sezonu Şampiyonu Kaf-Kaf'ta gorev yapan yonetim ve teknik kadronun yanı sıra yeşil-kırmızılı formayı başarıyla terleten futbolcuların tamamını biraraya getirmeye cabalıyor. Şampiyon takımın o devirdeki başkanı İbrahim Koc'tu. Ebediyete uğurladığımız iki sembol yonetici Gencer Koyuncuoğlu ve Onder Baysoy'u da Karşıyakalılar kalplerine gomduler. Muhlis Ozsoydan, M. Ali Kasalı, Mevlan Duzyatan, Ateş Ozerk, Tevfik Sukurer, Mustafa Ozmen, Arif Dokel ve Ahmet Oz de şampiyon takımın diğer unlu yoneticileri. O devirde teknik direktor yine aramızdan ayrılan Tamer Kaptan, yardımcısı da Yeni Asır Yazarı Sait Gursoy idi. *** Efsane kaleci Juricevic'e ulaşmak icin yoğun caba sarfediliyor. Martac'tan bu konuda yardım istendi. Kaf-Kaf cekerken gormeyi arzuladıkları Altobelli Rıza, B. Muharrem, Erhan, Pıtırcık Nihat, Ulken, Recep, Kahraman, K. Metin, Okan, İmdat, Fuat, Hasan Altay, Berkay, Teoman, Murat ve Yuksel Can (A. Ordu teknik direktoru) da diğer oyuncular. Bunların arasından Kurşat'ı kaybettik. Onu da ayrıca rahmetle anacaklar. *** KSKList'li gencler Karşıyaka Onursal Başkanı Selcuk Yaşar'dan da geceye katılacağına dair soz aldılar. Baba bu davetten cok duygulandı, "KSK'nin geleceği bu gencler" dedi ve ekledi: "Cabalarınızı takdirle karşılıyorum. Bu gibi yuksek değerlerin yayılması icin calışmanız cok guzeldir. O gece aranızda olacağımı bilmenizi istiyorum" dedi. *** Kaynak: Yeni Asır / Erkin Usman __________________