Konya Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Ozdemir, Konyaspor'a Fenerbahce macı oncesi moral yemeği verdi. Yeni Adliye Sarayı'nda Konya Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Ozdemir'in ev sahipliği yaptığı yemeğe Konya Valisi Sayın Osman Aydın, Buyukşehir Belediye Başkanı Tahir Akyurek, Selcuklu Kaymakamı Şukru Gorucu, Konya Barosu Başkanı Av. Hasan Ozen, Konyaspor Kulup Başkanı Mustafa Yayla ve yonetim kurulu uyeleri, Teknik Direktor Unal Karaman, antrenorler, futbolcular ve basın mensupları katıldı. Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Ozdemir, bu yemekle Konyaspor'a moral vermeyi amacladıklarını belirterek, "Şu an istenmeyen bir donemden geciliyor. Umarımki Fenerbahce macıyla bir cıkış yakalanacak ve bu sezon sonuna kadar devam edecek" diye konuştu. Konyaspor Kulubu Başkanı Mustafa Yayla da, takım olarak kotu ve şanssız bir donemden gectiklerini ifade ederek, "Bu gunleri de geride bırakacağımıza inanıyoruz. Bunun icin birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Bunu da bu tur organizasyonlarla ve şehrin vereceği destekle sağlıyoruz. Takımımızın bu gunleri geride bırakacağına inancım tam. Fenerbahce macı bizim icin bir cıkış macı olacak. Bu mactan alacağımız iyi neticeyle ligin kalan haftaları icin de moral bulacağız. Bizler stadyumdan alnı acık Fenerbahce'yi yenmiş bir şekilde cıkacağız" dedi. Buyukşehir Belediye Başkanı Tahir Akyurek ise, Konyaspor'un yalnızca iyi gununde değil kotu gununde de yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini soyleyerek, "Konyaspor, Konya'nın spor kimliğinin dışa acılımı anlamında onemli bir unsur. Şanssız sonuclar alındı. Ama bunların artık unutulması ve ileriye bakılması gerekiyor. Hem teknik heyet hem de futbolcu kadrosu olarak kaliteli ve son derece başarılı bir ekibe sahibiz. Bunu sonuca yansıtamıyorduk. Fenerbahce macı ile birlikte sonucu da elde ederek layık olduğumuz yere yukselişe gececeğimize inanıyorum" diye konuştu. Konya Valisi Osman Aydın da, takımın arzu edilmeyen sonuclar aldığını belirterek, "Her takımın inişli cıkışlı gunleri olur. Konyaspor'un da boyle bir donemden gectiğine inanıyorum. Teknik heyet ve futbolcularımıza başarılı gunlere gidecekleri konusunda sonuna kadar inancımız var. Fenerbahce macını kazanarak cıkışa gececeğiz ve ligi de Konya'ya ve Konyaspor'a yakışır bir yerde tamamlayacağız. Fenerbahce macında başarılar diliyorum" dedi. Konuşmaların ardından yemeğe katılanlar, gunun anısına hazırlanan futbol sahası şeklindeki pastayı birlikte keserken, yemek sonrasında toplu olarak objektiflere poz verildi. Kaynak