Bursa Hakmiyet'e ozel acıklamalar yapan Pablo Martin Batalla, "Rakipler cok iyi isimler getirecek guce sahip. Biz de Bursaspor olarak bu durumu biraz anlamalıyız ve sadece formanın mac kazanmadığını gormeliyiz" dedi. Batalla yeni sezon oncesi yonetime de ince mesaj gonderdi: OYNAYAMIYORDUK Bursaspor'un yıldız futbolcusu Pablo Martin Batalla onemli acıklamalar yaptı. Bursa Hakmiyet'e konuşan Arjantinli futbolcu, "Yeni sezonda beklentiler ve umutlar yenileniyor. Onumuzdeki sezonun, bir onceki sezondan iyi olmasını umuyoruz. Bunun icin de en iyi şekilde calışmak gerekiyor. Gecen sezon nasıl o hale gelindi bilemiyorum. Sebebini bilseydik cozum uretebilirdik. Negatif dinamikler arasındaydık. Oynamak istediğimiz gibi oynayamıyorduk. Kasımpaşa macından sonra olan olaylar da var. O gunden sonra mental olarak da negatif bir hava icine girdik. Şimdi ders cıkarma zamanı. Bu sezon her şey farklı olacaktır" dedi. BİRAZ ANLAMALIYIZ Rakiplerinin guclendiğinin altını cizen Batalla şunları soyledi: "Bu ligle ilgili en cok hoşuma giden şey butun kuluplerin cok iyi oyuncular getirecek gucunun olması. Biz de Bursaspor olarak bu durumu biraz anlamalıyız ve sadece formanın mac kazanmadığını gormeliyiz. Sahada iyi oynamamız ve savaşmamız lazım. O rekabetin icinde olmalıyız. Turkiye'de iyi bir takım kurmak lazım rekabet icin. Ben başkan veya sportif direktor değilim. Neyin nasıl yapılacağını soyleyecek de değilim. Ekonomik durumumuz iyi olmayabilir ancak yarışın icinde olmamız gerekiyorsa iyi bir takım kurmamız lazım. Gencler de olabilir, transfer de olabilir onu bilemiyorum". O SEZONDAN KURTULDUK Gecen sezonun son macında attığı golle Bursaspor'u ligde tutan Pablo Martin Batalla, o anda yaşadıklarını şu sozlerle anlattı: "O noktaya gelmememiz gerekiyordu. Sıkıntı vericiydi. Mac bitince rahatlama hissettim ustumde. Cunku o sezondan kurtulmuştuk". Timsah'ın Arjantinli yıldızı Pablo Batalla, Sonmez Medya Spor Muduru Suha Gursoy ve Bursaspor Muhabiri Barış Yalım'a ozel acıklamalarda bulundu. KONTRATIM BİTİNCE 34 OLACAĞIM Batalla, 2018'de biten sozleşmesiyle alakalı şunları soyledi: "Şu anda bir sozleşmem var. Kulubun benim kontratımdan daha onemli meseleleri var. Kontrat bitince 34 yaşında olacağım. Evime yakın bir yerde, arkadaşlarımla oynamak istiyorum. İnsan bazen olabilecek en yaşlı haline kadar oynamak istiyor ama fiziksel durumun buna izin vermiyor." İlerideki planları arasında Bursaspor olup, olmadığını sorduğumuz Arjantinli oyuncu şu cevabı verdi: "Sadece oynamayı duşunuyorum. İleride futbol icin guzel şeyler yapabilirim ama oynamak kadar guzel olmayacak. Zaman akıp gidiyor. Ben bu sezonun tadını cıkartacağım". MUTEVAZİLİĞİ GERİ ALMALIYIZ Taraftara mesaj da yollayan Batalla, "Gecen sene hepimiz dersler aldık. Bu sene mutevazılığı geri almalıyız. Cok guzel tarihi olan bir kulubuz ama bu tarih bize mac kazandırmaz. İlk haftadan son haftaya kadar tekrar birlik olmalıyız" dedi. YENİ TRANSFERLER Yeni transferlerle ilgili goruşunu dile getiren Batalla, "Titi ve Barış bizim ligi iyi tanıyor. Bize yardımcı olacaklar. Ekong, genc bir cocuk ama sahada fark ediliyor ki kaliteli bir oyuncu. Onemli de bir karakteri var. Kısa surede adapte olacaktır" ifadelerini kullandı Bursa Hakimiyet
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Batalla 'İyi takım kurmalıyız'