Fransız teknik adam dunku calışmada oyuncularından topu filelerle buluşturmasını istedi. Bursaspor Avusturya'nın Hall In Troll bolgesinde sezon başı hazırlıklarının ikinci etabını yoğun tempoda surduruyor. Teknik Direktorumuz Paul Le Guen nezaretinde gercekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika surdu. Yoğun yağış altında gercekleştirilen dunku antrenmanda oyuncuların bir hayli yorulduğu gozlendi. Yağmur iyi geldi Takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başlayan antrenman topla koordinasyon calışmasıyla devam etti. Daha sonra yan top calışması yapan yeşil beyazlılar, son bolumde ise tam sahada taktik cift kale mac yaptı. Bu calışmada tecrubeli teknik adam Paul Le Guen oyuncularından bol bol gol istedi. Başkan takipte Antrenmanı Başkan Ali Ay, 2.Başkan Ali Ademoğlu, Yeşil Bursa Başkanı Cem Ozturk ve Yonetim Kurulu Uyesi Hakan Hacızade saha kenarından takip etti. Başkan takım hakkında surekli bilgi aldı. Kubilay once attı sonra yattı Bursaspor'un golcu ismi Kubilay Kanatsızkuş, dunku antrenmanda estetik bir gole imza attı. Kanatlardan yapılan orta gol calışmasında muthiş bir voleye imza atan golcu isim, yere duştukten sonra kısa sureli bir sakatlık gecirdi. Sağlık ekibi genc oyuncuya hemen mudahale etti. Titi ekstra calışıyor Bursaspor'un yılız transferi Titi, antrenman bitiminde ekstra calışıyor. Tecrubeli stoper antrenman sonrasında cabukluk calışması yaptı. Jovic'e yol gozuktu Yeni sezon kadrosunda duşunulmeyen Sloven savunmacının menajeri Avusturya'ya geldi. Bursaspor'un gectiğimiz sezon ortasında transfer ettiği Sloven sağ bek Boban Jovic'in menajeri dun kampa geldi. Paul Le Guen'in takımda duşunmediği Jovic'in menajeri calışmayı saha kenarından takip etti. Başkan Ali Ay Jovic'in menajerine kulup bulması yonunde talimat verdi. Bursaspor'da istenileni veremeyen tecrubeli futbolcu, yıllık 300 bin Euro'ya forma giyiyor. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Le Guen "Gol istiyorum!"