’Herşey iyi olsaydı Ertuğrul hoca gitmezdi’
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- ’Herşey iyi olsaydı Ertuğrul hoca gitmezdi’
-
05-10-2019, 04:25:43Camiadan sabır isteyen deneyimli teknik adam, ’Oyle zannetmeyin ki, geliyorsunuz her şey gulluk gulustanlık. Bursaspor’da bir takım devrimlerin olması şart’ dedi. Cevdet ALTINEL Bursaspor Teknik Direktoru Hikmet Karaman, Olay Spor’a birbirinden carpıcı acıklamalar yaptı. Camiadan, taraftarlardan sabır isteyen Karaman, ’Aslında cok şeyler konuşmak istiyorum ama konuşamıyorum. Muthiş bir mac oynadık. Oyuncularımı tek tek tebrik ediyorum. Bizim biraz zamana ihtiyacımız var. Taraftardan, şehirden, camiadan istediğim bu. Değişmesi gereken cok şeyler var. Herkes tribundeki gibi heyecanlı coşkulu bir takım ruhunu bir anda beklemesin’ dedi. ’YOK OYLE BİR ŞEY’ Bursaspor’da bazı şeylerin değişmesi gerektiğini belirten deneyimli teknik adam, şoyle konuştu: ’Burada bir takım devrimlerin olması şart. İcimde cok şeyler var. Oyle zannetmeyin ki, geliyorsunuz her şey gulluk gulustanlık. Yok boyle bir şey. Her şey super değil. Zaten boyle olsaydı Ertuğrul Sağlam gitmezdi. Oyuncularımı alkışlıyorum. Bizim de bir şeyler katabilmemiz lazım. Eksikler olabilir. Ama dediğim gibi zaman lazım.’ ’KADEMELERİ GAYET İYİ’ Şener’in muthiş golunden de bahseden Karaman, ’Şener gayet guzel vurdu. Vuruşla birlikte o bindirmeyi yapması bizim icin cok onemli. Kademeleri iyi. Bu mactan dersler cıkaracağımız cok şeyler var. Yediğimiz goller basit gollerdi. Bunları antrenmanlarda calışacağız. Hata yapacağız ama bunları en aza indireceğiz. Hedeflediğimiz yolda ilerliyoruz. İnanıyorum ki sezon sonunda istediğimiz yerde olacağız’ diye konuştu. Olayspor __________________