Serdar Aziz, “Henrique arkamdan geldi. Ben onu sonradan farkettim. Biraz vucut teması yapıp topu almak istedim. Ancak hamle yaparken duşerse kırmızı kart ve penaltı olur diye de fazla yuklenmedim” dedi. Bursaspor’un altyapısından yetişen ve gectiğimiz gunlerde sozleşmesinde iyileştirme yapılarak 5 yıllık daha mukavele uzatan Serdar Aziz, hem A Milli Takıma secildiği icin hem de Trabzonspor’u guzel bir oyunla gectikleri icin cok mutlu olduğunu soyledi. A Milli Takımda vazgecilmezler arasına girmek istediğini belirten Serdar, “Milli Takım’a secileceğim yonunde beklentim vardı. Hocalarım bana guvendi ve Milli Takım’a cağırdı. Performansımı ilerletip vazgecilmezler arasına girmek istiyorum. Oynarsam da Bursaspor’u en iyi şekilde temsil etmek isterim” diye konuştu. PENALTIDAN KORKTUM Trabzonspor karşılaşmasında takım olarak cok iyi bir performans sergilediklerini ancak Paulo Henrique’nin attığı golde hatası bulunduğuna değinen Serdar, “Henrique arkamdan geldi. Ben onu sonradan farkettim. İyide dondu. Ona biraz vucut teması yapıp topu almak istedim. Ancak hamle yaparken duşerse kırmızı kart ve penaltı olur diye de fazla yuklenmedim. Oda iyi vurdu gol oldu. Maalesef pozisyon o şekilde gelişti” dedi. VURULMAYACAK YERDEN VURDU Batalla ve Şener’in attığı gollerin hem hazırlanış hem de estetik acıdan cok kaliteli olduğunu anlatan Serdar Aziz, sozlerini şoyle tamamladı: “Batalla’yı kutluyorum. Gercekten cok kaliteli bir oyuncu. Hic tartışılmaz. Ozellikle ikinci attığı kafa golune değinmek istiyorum. Kafayla gol atmak icin biz ileri cıkıyoruz, golu Batalla atıyor. Gercekten buyuk oyuncu. Şener’inde golu guzeldi. Vurulmayacak yerden vurdu. Kendisi 2. Lig B kategorisinden geldi. Eminim A Milli takım kadrosu bir gun sonra acıklansa cağırılırdı diye duşunuyorum. Gerci yaşı genc. İlerleyen donemlerde inşallah birlikte oynarız.” Olayspor __________________