Akhisar Belediyespor, Sivasspor macı ardından
Futbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Akhisar Belediyespor, Sivasspor macı ardından
-
05-10-2019, 04:24:59Akhisar Belediyespor, Sivasspor macı ardından Akhisar Haber Ajansı - AHA Spor Toto Super Lig'de, sahasında Sivasspor'u 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktor Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Super Lig'de kalmayı başaracaklarına inandıklarını soyledi. Mac sonunda duzenlenen basın toplantısında konuşan Hamza Hamzaoğlu, Sivasspor karşısında galip geldiklerini icin mutlu olduklarını kaydetti. Maca iyi başlamak istediklerini dile getiren Hamzaoğlu, "Rakibi kalemizden uzak tutmak istiyorduk. Girdiğimiz pozisyonlar da golu bulamayınca, gol yedik. İlk yarı uzulduk. İkinci yarıya aynı azim ile cıktık. Baskılı oyunumuzu surdurduk. Rakibin 10 kişi kalmasıyla oyundaki ustunluğu ele aldık. Penaltı kacırmamıza rağmen yine de oyuncularım oyundan duşmediler. Hak ettikleri bir galibiyeti aldılar. Onumuzde cok zorlu bir surec var. En iyi şekilde bu arayı hazırlanıp bu surecten en iyi puanları almaya calışacağız. Herkes bize farklı gozle bakıyor ama biz buna rağmen başaracağımıza inanıyoruz." dedi. Sivasspor macının ilk yarısının ic sahada oynadıkları en kotu ilk yarı olduğunu belirten Akhisarsporlu Sertan Vardar, "Cok geniş alanlar verdik ve ilk yarı bizim icin kotu gecti. Kazanmamız gerekiyordu. İkinci yarı 2 değişiklik yaparak iyi oynamaya başladık. Penaltı kacırmamıza rağmen yine de baskılı bir oyun oynadık ve galip geldik. Bu ligde bize her mac zor. Bu periyotta ekstra galibiyetler almamız gerekiyor." diye konuştu. Akhisarspor'un kalecisi Oğuz da galibiyetin inancın zaferi olduğunu soyledi. Penaltı kacırmalarına rağmen sonuna kadar macı bırakmadıklarını ve galip geldiklerini dile getiren Oğuz, "Sivasspor da cok iyi mucadele orneği gosterdiler. 11'e 11 oynarken onlar daha iyiydi. Fakat eksik duruma duştukleri zaman biz daha iyi oynadık. Hakemi de tebrik ediyorum. Gorduğunu caldı. Elazığspor macı gibi olmadı. Elazığspor macında da penaltımız calınsa belki şuan daha iyi yerdeydik. Hakemlerin daha dikkatli olması gerektiğini duşunuyorum. Butun takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gekas'ı da ayrı olarak tebrik ediyorum. Penaltı kacırmasına rağmen moralini bozmadan 90'da golunu attı. Zor gibi gorunuyor fakat ligde kalacağımıza inanıyorum. Kadın taraftarlardan beklediğimizden daha fazla destek aldık. Her zaman kendilerini bekliyoruz ve geldikleri icin cok teşekkur ediyorum." diye konuştu. http://vimeo.com/62012346" frameborder="0" allowfullscreen> http://www.akhisarhaber.com/news_detail.php?id=14709 __________________