İzmir'de derbi ateşi! Sinirler gerildi
Futbol0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- İzmir'de derbi ateşi! Sinirler gerildi
-
05-10-2019, 04:24:18Goztepe-Karşıyaka derbisi oncesi iki takımın teknik patronları tartıştı. Artan gerilim ilerleyen dakikalarda tatlıya bağlandı. Goztepe ile Karşıyaka arasında pazar gunu oynanacak derbi oncesi Turkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi'nin organizasyonunda bir araya gelen teknik adamlar once kapıştı, sonra barıştı. Kulturpark Tenis Kulup'te duzenlenen ortak basın toplantısında Goztepe Teknik Direktoru Kemal Kılıc'ın, Karşıyaka'nın ligdeki performansıyla ilgili bir soruya verdiği yanıt, yeşil-kırmızılı ekibin teknik patronu Cihat Arslan'ın tepkisine yol actı. Kılıc'ın masadan kalkmasına kadar varan, ancak kısa surede tatlıya bağlanan olay şoyle gelişti: Goztepe Teknik Direktoru Kılıc, KSK'li futbolcuların idman boykotuyla ilgili, "Karşıyaka'nın son şampiyonluğunda takımın başında ben vardım. İki yıl para almadan calıştık, ama boykot olmadı. Benim bulunduğum yerde boykot yapılmaz. Cihat Hoca'nın "Goztepe'nin bir oyuncuya verdiği paraya takım kurduk' demecine de kırıldım. Biz beş harcadıysak onlar da en az dort harcadı" dedi. Arslan, bu sozler uzerine toplantının gidişatından hoşnut olmadığını ifade etti. Buna bozulan Kılıc masadan kalkınca ortam gerildi. Toplantıyı terketmeye hazırlanan Kılıc'ı, TSYD İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş durdurup, yeniden masaya oturmaya ikna etti. Daha sonra soz alan Cihat Arslan, "Boykot bana karşı yapılmadı. Oyuncularım para icin değil, cığlıklarını duyurmak icin eylem yaptılar. Kulubun adının krizlerle anılmasından memnun değilim. Sezon başında duşmemek icin takım kurduk. İlk hafta ve ve ikinci yarının ilk macında sahaya 11 kişiyle cıkmamız bile başarıydı" diye konuştu. Bu sozlerden sonra toplantıda hava iyice yumuşadı ve iki teknik adam samimi bir sohbetle basın mensuplarına goruntu verdi Kaynak __________________