Bursaspor’un 50. kuruluş yıl donumu etkinlikleri kapsamında teknik direktor Hikmet Karaman, Yenişehir Kopruhisar Koyu İlkokulu oğrencileriyle bir araya geldi. Hikmet Karaman ile beraberindeki Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu’yu, okul onunde Yenişehir Kaymakamı Suleyman Yılmaz, Belediye Başkanı Bulent Hamdi Cingil, İlce Milli Eğitim Muduru Osman Şen, Yenişehir Bursasporlular Derneği Başkanı Orhan Torun, oğretmenler ve oğrenciler karşıladı. Bursaspor’un 50. kuruluş yıl donumu kutlama komisyonu uyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Karaman ve Uslu, oğrencilere ceşitli hediyeler dağıttı. Okulu gezen ve bir sınıftaki sıraya oturan Karaman, babasının okul muduru olduğunu belirterek, ’Hayatım okullarda gecti. Bu sıraya oturunca ilkokul gunlerim aklıma geldi’ dedi. Karaman, Bursaspor’un cok iyi bir taraftar topluluğuna sahip olduğunu vurgulayarak, ’Bursaspor buyuk bir camia. Hedefleri olan bir takıma sahibiz. Ancak bu hedeflere taraftar desteğiyle ulaşabiliriz. Bu nedenle kentte Bursaspor sevgisini daha fazla yaygınlaştırmak gerek’ diye konuştu. Yenişehir Bursasporlular Derneği Başkanı Orhan Torun da Bursaspor yoneticilerini ve teknik heyetini Bursa’da ağırlamaktan buyuk mutluluk duyduklarını ifade ederek, ’Boyle bir ziyaret icin kulubumuze talepte bulunduk. Bizi kırmayıp buraya geldiğiniz icin cok teşekkur ediyorum. Sanıyorum oğrenci kardeşlerim bugunu hayatları boyunca unutmayacaklardır’ ifadelerini kullandı. Olayspor __________________