Bursaspor’da sezon sonu futbolu bırakacağını acıklayan kaptan Omer Erdoğan, ligde son 9 macta forma şansı bulmazken, surekli oynamaya alıştığını ve kenarda kalınca mutsuz olduğunu soyledi. Yeşil-beyazlı ekipte, 2006 yılından bu yana forma giyen ve 2009-2010 sezonunda elde edilen tarihi şampiyonlukta buyuk katkısı bulunan kaptan Omer Erdoğan, ligde oynanan son 9 macta forma şansı bulamadı. Bursaspor formasını Spor Toto Super Lig’de en son 17. hafta da oynanan Genclerbirliği mucadelesinde giyen tecrubeli futbolcu, o karşılaşmanın ardından oynanan 9 lig mucadelesinde yeşil-beyazlı formayı giyemedi. Sezon sonu futbolu bırakacağını acıklayan tecrubeli defans oyuncusu, bir dergiye yaptığı acıklamada, surekli oynamaya alıştığını ve forma şansı bulamayınca mutsuz olduğunu soyledi. "KENARDA KALINCA MUTSUZ OLUYORUM" Son donemde forma şansı bulamadığını belirten kaptan Omer Erdoğan, "Bir noktadan sonra surekli oynamaya alışmış birinin kenarda kalması da zor oluyor. Alışmışım her hafta o arenaya cıkmaya, eve oynamış olmanın yorgunluğu ile gitmeye. Kenarda kalınca mutsuz oluyorum. Genc olsam sabretmek gerekir diye duşunuyorum ama yaş 35 olunca o teselli de olmuyor. Futbolcu icin en onemli olan mac oynamaktır. Tum bunları yanyana koyunca artık bırakma zamanı geldi diye hesapladım ve bunu acıkladım" dedi. "BIRAKMA KARARIM SONRASI ARAYANLAR OLDU" Sezon sonu futbolu bırakacağını acıkladıktan sonra arayan kuluplerin olduğuna dikkat ceken tecrubeli krampon, "Teklifler ’Gel hem takıma ağabeylik yap, hem de zaman zaman oyna.’ şeklinde oluyor. Hepsine cok teşekkur ettim. Bursaspor’a 2006’da geldim ve burayı cok sevdim. Bana da burada bırakmak yakışır. Hikmet hoca da aynı teklifte bulundu, ona da teşekkur ettim. Hedefim cok iyi bir antrenor olmak. Bursaspor’dan da başlayabilir elbette ama burada kulubun ne diyeceği cok onemli" şeklinde konuştu. "YAŞAMIN BİR TESADUFU" Almanya’da forma giyerken, Turkiye’ye ilk olarak Hikmet Karaman’ın cağırdığını ifade eden Erdoğan, "Almanya’da ilk profesyonel yılımda cok başarılı olamamıştım. Kendime yeni bir yol cizmeye hazırlanırken, Turkiye’den teklifler oldu ve beni arayan Hikmet Karaman hoca oldu. Bir futbolcuyu onu oynatmayı duşunen hocanın araması cok onemlidir. Cok mutlu oldum ve teklifini kabul ederek Erzurumspor’a geldim. Şimdi aradan yıllar gecti, Hikmet hocanın calıştırdığı Bursaspor’da futbolu bırakacağım. Bu da yaşamın bir tesadufu" ifadelerini kullandı. Olayspor __________________