Bursapsor Kulubu Başkanı Ali Ay basın toplantısında soruları yanıtladı. Zaman zaman basınımız ile bir araya geleceğiz. Basına cok fazla uzak kalmak istemiyorum. Ozelikle hepimizin başı sağ olsun. Meslektaşınız Yunus Hakan Guler’i kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Bu arada 15 Temmuz gecesi yaşananlar hepimizin malumu. Turkiye cok ciddi bir sınavdan gecti. Aziz Turk milletinin devletine sahip cıktığı, demokrasiye bağlığını guclu bir şekilde gosterdiği bir gece yaşadık. 208 demokrasi şehidi verdik. Bursaspor olarak milletimize, devletimize bağlılığımızın ve şehitlerimiz duyduğumuz sonsuz saygının bir ifadesi olarak Hatıra Forması kapsamında bir karar aldık. Adanaspor ile oynayacağımız veya bir sonraki hafta Başakşehir ile oynayacağımız macta 208 şehidimizin adını yazdıracağımız bir formayla sahaya cıkacağız. Arkadaşlarımıza talimat verdik hemen calışmalara başladılar. Yeni sezonun ilk macında şehitlerimizin isimlerini goğsumuzde taşıyarak onları rahmet, minnetle anacağız. Tekrardan aziz Turk milletinin başı sağolsun. Hepimize gecmiş olsun. Futbolcularımızdan herhangi bir olumsuz talep gelmedi. Huseyin kardeşimizi otele gonderdik. Cok fazla sorun yaşamadık. Ertesi gun serbest antrenman yaptık. Dun ve bugunku antrenmanları iptal ettik. Yarın saat:16:00’da takımımız Avusturya’ya gidecek” dedi. FİKSTUR ONEMLİ AMA TAKIMIN DURUMU DAHA ONEMLİ” 2016-2017 sezonu fiksturunu de değerlendiren Başkanımız Ali Ay, “ Siz guclu iseniz fiksturun onemi olmaz” dedi. Başkanımız Ali Ay fikstur ile ilgili, “ Fiksturumuz hayırlı uğurlu olsun. Fikstur onemli ama takımımızın durumu daha da onemli. Eğer siz guclu değilseniz fiksturun onemi yok. Cıkar aslanlar gibi mucadele de puanları alırsınız. Buna rağmen Adem Sakarya kardeşimiz cok guzel bir fikstur cekti. Allah kulubumuzun yardımcısı olsun” dedi. DZSUDZSAK İCİN 2.5 MİLYON EURO TEKLİF GELDİ Medya mensuplarının Dzsudzsak’ın durumu hakkında soru sorması uzerine Başkan Ali Ay, “Dzsudzsak icin araya soranlar var ama şuana kadar resmi bir teklif gelmedi. Soranlar sadece bilgi sahibi olmak icin arıyorşar. Hatta Dzsudzsak ile ilgili Birleşik Arap Emirlikleri takımından 2.5 milyon Euro teklifi ben kabul etmedim. Dzsudzsak’ın gecen sezon bize maliyeti 8.5 milyon Euro gibi. Dordun ustunu gormesi lazım diye duşunuyorum. Satılana kadar bizim futbolcularımız. Ayın 25’inde durum değerlendirmesi yapacağız ona gore hareket edeceğiz. Dzsudzsak fazla gelme taraftarı değil. Timsah Arena’nın Zemini Guzelleşecek Timsah Arena’nın zemininin yeni sezona en iyi şekilde hazır olması icin calışıldığını belirten Ay, “Biliyorsunuz cim ekibimizi değiştirdik. Yetiştirmek icin uğraşıyor arkadaşlar. Soylenen cok fazla problem olmayacağı. inşallah bu işin ustesinden gelirler. Burada futbolcu sağlığı cok onemli. Cimler ne kadar guzel olursa sağlık acısından o kadar guzel olacak” dedi. 25 BİN KOMBİNE SATIŞI BEKLİYORUM Kombine satışlarına da değinen başkanımız Ali Ay, “Daha 5 bini bulmadık ama ben umitliyim. Hazırlık maclarında takımımız gordukten sonra.. Turk milletinin huyundandır hep son gunleri beklerler. Ben en az 25 bini bulacağımızı umit ediyorum. İnşallah yanılmam. Taraftarımız da beni yanıltmaz” dedi. MAC GUNLERİNİ GUNDEME GETİRECEĞİM Bir medya mensubunun “Bursaspor’un maclarının cumartesi olması ve cezalar nedeniyle taraftarlardan internet uzerinden şikayetler var. Bu konuda girişimleriniz olacak mı?” sorusuna Başkan Ali Ay, “Bunun icin soz veriyorum. Kulupler Birliği’nde gundeme getireceğim ve TFF’ye ileteceğim. Futbol tabii taraftar ile zenginleşiyor. Taraftarsız bir futbol duşunemiyorum. Bu konuyu goruşmemiz lazım. Bursaspor taraftarı genelde işci ve esnaf kesimi Cumartesi oğle saatlerinde maclara gelemiyorlar. Bu konu onemli” dedi. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Ali Ay "Dzsudzsak donmeye hevesli değil!"