Milli kaleciler Harun Tekin ve Mert Gunok’a mesaj gonderen 19 yaşındaki genc kaleci Muhammet Şengezer, “Yarışta bende varım. Bir numaralı formaya adayım. İnşallah bir gun Bursaspor’un 1 numaralı kalecisi olacaım” dedi. Bursaspor’un altyapısında yetişen ve A Takım ile Avusturya’da kampa katıan 19 yaşındaki ve 1.93 byundaki yıldız kaleci adayı Muhammet Şengezer Bursa Hayat Gazetesi’ne konuştu. Kampta Mlada Boleslav ile oynanan ilk hazırlık macında muthiş bir perfromans ortaya koyarak başta Hamza Hamzaoğlu olmak uzere herkesin beğenisini kazanan Muhammet, “Herkesin buyuk beklenti icinde olduğunu biliyorum. Bursaspor’un kalesini korumak icin cok calışıyorum. İnşallah en kısa zamanda takımın kalesini koruyacağım. Buna inanıyorum ve başaracağım” dedi. TECRUBE EDİNİYORUM Gecen sezonu pilot takım Yeşi Bursa’da geciren ancak bu sezon mutlaka A Takım’da yer almak isteyen Şengezer sozlerine şoyle başladı: “Daha yaşım cok genc. Yeşil Bursa’da da mac oynayarak biraz tecrube edindim. Son 3 sezon başı kamplara katııyorum. Burada cok iyi calışıyorum. Kendimi yetiştiriyorum. Kampta inanılmaz bir atmosfer var. Harun ve Mert abi gibi iki Milli kaleciyle calışmam bana buyuk bir keyif veriyor. Onlardan cok şeyler oğreniyorum. Aramızda buyuk bir rekabet var. Şuan icin onları gecmem zor gibi olsa da imkansız değil. En kısa zamanda tum eksiklerimi giderip ve tecrube edinip formayı almak istiyorum.” HEDEFİM KALEYE GECMEK Başta yonetim, Hamza hoca ve ailesi olmak uzere herkesin buyuk bir beklenti icnde olduğunu ifade eden Muhammet, “Yarışta bende varım. Benim de hayallaerim var. En buyuk hayalim oncelikle Bursaspor’un 1. kalecisi olmak. Ardından Milli Takım formasını giymek. Ve en sonunda ise Avrupa’nın onemli kuluplerinin kalesini korumak. Kendi hedeflerim bu şekilde. Bursaspor’un hedefleri ise cok daha buyuk. En onemlisi Avrupa Kulubu olmak zorunda. Her yıl mutlaka Avrupa Kulupleriyla mucadele etmeli. Ve ilk 5’in icinde olmalı. Bence bu sezon iyi bir takım oluşturuldu. Mutlaka zirve yolunda mucadelemiz olacak. Takım arkadaşlarımız olarak buna inanıyoruz” ifadelerini kullandı. COURTOİS’E BENZETİYORLAR Kendisine ornek aldığı kalecinin Chelsea forması giyen Thibaut Courtois olduğunu ifade eden yıldız aday, “Herkes beni ona benzetiyorlar. Mert ve Harun abi beni Courtois’e benzetiyorlar. Ozelliklerim itibariyle bu yakıştırmayı yaptılar. Courtois cok iyi bir kaleci. Genc yaşta forma buldu ve bunu devam ettiriyor. İnşallah bende nun gibi olacağım. Kendime guveniyorum” diye konuştu. Hamza hocaya ovguler yağdıran genc kaleci, “Kendisiyle calışmaktan mutluyum. Calıitığım hocaların icinde bence en iyisi. Kendisi bize bir abi gibi davranıyor. Bana cok guveniyor. Bende hata yapmamak icin elimden geleni yapıyorum” şeklinde knuştu. TARAFTAR KOMBİNELERİNİ ALSIN O muhteşem Bursaspor taraftarlarına da seslenen Muhammet, “Timsah Arena’da onların karşılarına cıkacağım ilk gunu sabırsızlıkla bekliyorum. Hep soyluyoruz. Taraftarlarımızı anlatmaya gerek yok. Bence nlar Turkiye’nin 1 numarasılar. İyi gunde kotu gunde ağmur camur demeden hep arkamızdalar. Her deplasmanda yanımızdalar. Bu sezon da bizi desteklesinler. Gorecekler taraftarlarımızla bir butun olduğumuza Bursa’da cok takımı yener ve hedefe daha kolay ulaşırız. Şimdiden kombineler,ni alsınlar. Cok iyi bir takım kuruldu. Burada iyi calışıyruz. Lig başlayınca onlarda gorecekler yi bir takım olduğumuzu” diye sozlerini tamamladı. Gokhan Gundoğdu / Bursa Hayat / Windischgarten Avusturya
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Muhammed'ten Harun ve Mert'e gozdağı!