Bursaspor’un transferlerinden Bilal Kısa Avusturya kampında yeşil beyazlı takımı takip eden Adnan Batır'a değerlendirmelerde bulundu. Tecrubeli orta saha, kampı şoyle değerlendirildi: “Kampta yaşadığımız bu birlikteliği her yerde gostermemiz lazım. Takım olduğumuzu hep beraber gorevimiz yapmamız lazım. Hocamızın da bizden istediği de bunlar ve zaten sizler bunların farkına varıyorsunuz. Kamp bizim icin cok guzel geciyor. Burada konakladığımız otel, sahalar, imkanlar cok guzel ve ust seviyede gercekten guzel bir ortamda calışıyoruz. Bizim icin kamp cok guzel ve yorucu geciyor. Bugun de o yorucu idmanlardan birisini yaşadık. Sabah idmanında cok iyi calıştık yukleme yaptık. Bu donemi en iyi şekilde atlatıp hazır bir şekilde Bursa’ya doneceğiz” “GENCLERE DESTEK VERMELİYİZ” “Ben Bursaspor altyapısını gectiğimiz sene takip ediyordum. Hamza hoca son donemlerde A takımda genc oyuncuları da forma şansı vermişti. Gectiğimiz senden yetenekli genclerin olduğunu gorduk. Burada da cok yetenekli arkadaşlarımız var. Bizler de tecrubeli isimler olarak onlara gerekli desteği verip takıma faydalı olmaları icin yardım ediyoruz. İnşallah tecrubeliler ve gencler olarak bir butun oluruz. Tabii genclerin onunde daha cok uzun bir zaman var. Bizler de elimizden geldiği kadar onlara yardımcı olacağız. Bu bağı lige yansıtarak iyi bir başlangıc yaparsak cok guzel olur” “BURSASPOR’UN HEDEFİ İLK İKİ İCİNDE OLMALIDIR” “Kişisel olarak hedefim gectiğimiz sezonun uzerine koymak. Gecen sezonda iyi bir performans gosterdiğimi duşunuyorum. Performansımı her sene bir tık daha yukarıya cıkartmam gerekiyor. Lig her sene daha da zorlaşıyor. Bursaspor’un hedefi ilk iki icinde olmaktır. Cok buyuk bir taraftar grubumuz var onların da desteğiyle guzel başarılar yaşayabiliriz” “ŞUTLARIM ALLAH VERGİSİ YETENEKTEN” “Uzaktan attığım goller icin genc yaşlarda cok calışmıştım. Duran toplardan ziyade hareketli topa vurup attığım goller cok guzel olmuştu. Calışmadan hicbir şey olmuyor. Bir nevi Allah vergisi yetenek olduğunu duşunuyorum. Gecen sen guzel goller atmıştım. İnşallah Bursaspor’da da boyle goller atabilirim” “HAMZA HOCA BENİM İCİN COK OZEL BİR İNSAN” “Hamza Hamzaoğlu Bursaspor’a geldikten sonra iyi bir donem yakalamıştır. Akhisar’da da beraber calışmıştık. Galatasaray’da da kısa bir sure calıştık. Bu yıl Bursaspor’da buluştuk ve uzun bir sure beraber calışabileceğiz. Hocamızın buyuk hedefleri var. Bursaspor’u en yuksek yerde gormek istiyor. Biz oyuncular olarak onun direktifleri ile bunu başarmaya calışacağız” “TİMSAH ARENA MUHTEŞEM!” Ben Galatasaray’da oynarken Timsah Arena’da sakatlığım nedeniyle tribunde oturmuştum. Taraftarın muhteşem şovunu izlemiştim. Gercekten bu taraftarın ne kadar coşkulu olduğunu biliyoruz. İc saha maclarında Bursaspor 1-0 onde başlıyor. “BEN BURSASPOR’DA COK MUTLUYUM” “Transferim cok ani gelişti. Serdar Aziz takası ile Bursaspor’a geldim. Benim icin bir sıkıntı olmadı. B-Bir gecede Bursaspor ile anlaştım. Burada olmaktan cok mutluyum. Benden beklenilenlerin farkındayım” “BATALLA COK OZEL BİR OYUNCU” “Onu şimdi daha da yakından goruyorum. Rakipken izlerken saha icinde farkını belli ederdi. Bursaspor’a cok emek vermiş ve şampiyonluk yaşamış bir oyuncu olduğunu biliyorum. Katkıları takıma cok buyuk ve taraftarın sevgisini kazanmış bir isim olduğunu goruyoruz. Sahada bir şeyler ortaya koyarsanız taraftar sizi destekleyecektir. Bu yonden cok ozel bir futbolcu ve onunla oynamaktan cok mutlu olacağım. İnşallah beraber guzel bir ikili olup taraftarımıza iyi ve zevkli bir futbol izlettiririz.” Adnan BATIR Windischgarten Avusturya
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Bilal "Şut yeteneğim Allah vergisi"