Fuat Capa: Sozleşmemiz 30 Mayıs tarihinde bitiyor Eskişehirspor Teknik Direktoru Fuat Capa, ramazan ayı munasebetiyle duzenlenen iftarda kentteki spor muhabirleriyle bir araya geldi. Capa, "Veda buluşması değil sezon bitti. Sozleşmemiz 30 Mayıs'da bitiyor. Sonucta biz gelecekle ilgili şunu yaparız, bunu yaparız diyecek konumda değiliz" dedi. Eskişehirspor Teknik Direktoru Fuat Capa, Ramazan ayı munasebetiyle kentteki spor muhabirleri icin iftar programı duzenledi. Bir otelde gercekleşen programa, Teknik Direktor Capa ve ekibinin yanı sıra kentte faaliyette bulunan yerel-ulusal gazete ve ajans muhabirleri katıldı. İftar sonrası konuşma yapan kırmızı siyahlı ekibin teknik sorumlusu Fuat Capa, takımdaki geleceği hakkında bilgi verdi. "BİZİM İCİN HER MACIN DEĞİL HER GUNUN BİR HİKAYESİ VARDI" Eskişehirspor Teknik Direktoru Fuat Capa, “Hatırlıyorsanız sezon başında da guzel bir sohbetle başlamıştık guzel bir sohbetle de mutlu bir şekilde sezona veda edelim. Hikayesi bol olan bir sezondu. Her macın bir hikayesi var diye soyleniyor ama bizim icin her macın değil her gunun bir hikayesi vardı. O acıdan zor ama mutlu bir sonuca ulaşmış bir Eskişehirspor var. Bundan dolayı da biz gayet mutluyuz. Bu hepimizin başarısı sadece bizim değil bu şehrin başarısı. Sezon başından beri bu ekip hep beraberdi. Ekipte de değişiklikler oldu. Nedenlerini anlatmama gerek yok biliyorsunuz. Eskişehirspor’a daha fazla vermek istedim, daha cok işimize odaklanmak isterdim, daha cok işimizle ilgili sizlerle sezon icerisinde paylaşımlar yapmak isterdim. Ama şartlar maalesef bizi başka noktalara goturdu. Neden hoca onla uğraşmadı, bunla uğraşmadı? Gercekten ben de cok başka şeylerle uğraşmayı istemedim. Sadece saha iciyle uğraşmak istedim ama orada kimse olmadığı zaman, kimse kapıdan gecmediği zaman birilerinin uğraşması gerekiyordu. Umit edelim gelecek Eskişehirspor adına guzel olsun cunku herkesin kalbinde, gonlunde yatan bu. Eskişehirspor ne kadar iyi noktalara gelirse mutlu oluruz" ifadelerini kullandı. "SOZLEŞMEMİZ 30 MAYIS'TA BİTİYOR" Gercekleşen buluşmanın bir veda olmadığını dile getiren Capa, "Veda buluşması değil sezon bitti. Sozleşmemiz 30 Mayısta bitiyor. Sonucta biz gelecekle ilgili şunu yaparız, bunu yaparız diyecek konumda değiliz. Hepiniz biliyorsunuz onumuzde bir kongre var ama biz burada olsak da olmasak da duşuncelerimiz ve duygularımızı Eskişehirspor ile paylaşmaya hazırız. Kongre var kongreyi bir gorelim. Kimler gelecek, gelen kişiler bizimle calışmak isteyecek mi? Aynı sezonu ne yaşamak isterim ne de Eskişehirspor’a yaşatmak isterim. Ben bugune, yarına kadar Eskişehirspor dışında her hangi bir şey duşunmedim, her hangi bir şeyde kafamdan gecirmedim. Teklifler olmadı mı? Oldu sizlerde biliyorsunuz. Biz buraya onur mucadelesi vererekten geldik. Sezon başında bir soz vermiştik. Ne pahasına olursa olsun burada bu sezonu bitireceğiz diyerekten soz vermiştik. Yolda bırakmak bizim ne duruşumuza ne de kişiliğimize yakışırdı" dedi. Yapılan konuşma sonrası basın mensuplarıyla cekilen hatıra fotoğrafı akabinde program sona erdi. KAYNAK: https://www.mynet.com/fuat-capa-sozl...-199490-myspor __________________