Denizlispor'un hedefi ilk 5
Futbol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Denizlispor'un hedefi ilk 5
-
05-10-2019, 04:18:57Denizlispor'un hedefi ilk 5 Spor Toto 1. Lig'de bitime bir hafta kala Super Lig'e yukselmeyi garantileyen Denizlispor'un başkanı Ali Cetin, gelecek sezon ilk 5 icinde yer almak istediklerini soyledi. Denizlispor'un başkanı Ali Cetin, gazetecilere yaptığı acıklamada, 9. haftada goreve başladığında "O sene bu sene" sloganıyla yola cıktıklarını ve Allah'ın nasip etmesiyle Super Lig'e cıktıklarını ifade etti. Super Lig'deki hedeflerini yuksek tutacaklarını ve aynı sloganla başarıya ulaşmaya calışacaklarını dile getiren Cetin, takıma destek olan şehre teşekkur etti. YUCEL HOCAMIZDA DEVAM EDECEĞİZ Teknik direktor Yucel İldiz ile devam etme kararı almak istediklerini anlatan Ali Cetin şoyle konuştu: "Yonetim kurulumla goruşeceğiz. Ama benim fikrimi sorarsanız, ben Yucel hocamızla devam etmeyi duşunuyorum. Yolda adam değişmememiz lazım. Yucel hocamızdan hic şikayetimiz yok. Biz gorevimizi yaptığımız surece futbolcular ve teknik yonetim zaten gorevini yapıyor. Onemli olan bizim gorevimizi yapıp insanlara olan borcumuzu ve sorumluluğumuzu bilmemiz. Bu kulup kullerinden doğdu. 8 aydan beri 1 kuruş gelirsiz kulube cok ciddi paralar harcadık. Bu paraları da iş dunyasından ve diğer oluşturulan farklı projelerden kazandık. Kazandıklarımızı futbolcularımıza verdik, masraflarımızı oyle cıkardık ve şampiyon olduk. İnşallah bu hafta şampiyon olacağız. Ama bir ust ligi garantiledik. Super Lig'deki hedefimiz ilk 5'te oynamak." KAYNAK: https://kralspor.ensonhaber.com/deni...019-05-15.html __________________