Caner Osmanpaşa: Yazık, bir hakem yuzunden mağlup oluyoruz
Futbol0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Caner Osmanpaşa: Yazık, bir hakem yuzunden mağlup oluyoruz
-
05-10-2019, 04:18:28Akhisarspor'un savunmacısı Caner Osmanpaşa, Galatasaray ile oynadıkları Ziraat Turkiye Kupası final macının ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Tecrubeli fıutbolcu hakem Suat Arslanboğa ile ilgili cok sert demecler verdi. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray Turkiye Kupası Finali'nde kume duşmesi kesinleşen Akhisarspor ile karşılaştı. Sezonu cifte kupa ile kapatmak isteyen Galatasaray rakibini yenerek Turkiye Kupası'nı muzeye goturmeyi başardı. Fatih Terim'in oğrencileri mucadelede 1-0 geriye duşmelerine rağmen 3-1'lik ustunlukle kupaya uzanmayı başaran taraf oldu. Macın 2. yarısının son 20 dakikalık bolumunde sinirler bir hayli gerildi. Ozellikle Akhisarspor cephesinde verilen penaltılara ve kırmızı karta buyuk tepki vardı. Mucadelenin ardından Akhisarspor'un savunmacısı Caner Osmanpaşa, oldukca sert acıklamalarda bulundu. İşte Akhisarspor kaptanının mac sonu acıklamaları: "Galatasaray'a bir şey demiyorum, Galatasaraylık bir durum değil ama bugun bizi Galatasaray değil, hakem yendi. Bir şey demiyorum, bu adamı nasıl final macına getirirsiniz? Biz tepki gostermemize rağmen bize veriyorsunuz." "Suat Arslanboğa devreye girene kadar kupayı alacağımıza inanıyorduk. Her mac aynısı. Bizi kume duşurdun diyorum. Sizin Rize'de neden macı kaybettiğinizi biliyorum diyor. Bizim taktiğimize geliyor olay. Bizi kume duşurdu, kupayı elimizden aldı." "Suat Arslanboğa ligde bizim 8-9 macımızı yonetti, sıfır cektik. Galatasaray da onun yonettiği 10 macın hepsini kazanmış. Oyle bir hakem atıyorlar ki... En iyi hakemi kupa finaline vermeleri gerekir. Biz daha ne yapalım? Yazık, bir hakem yuzunden mağlup oluyoruz." Gazeteler __________________