Kasımpaşa ile Atiker Konyaspor yenişemedi Spor Toto Super Lig'in 33. haftası acılış macında İstanbul temsilcisi, sahasında ağırladığı Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. 15. dakikada ceza sahası icinde topla buluşan Trezeguet, pasını ceza yayı onundeki Perica'ya cıkardı. Bu oyuncu, meşin yuvarlağı bekletmeden Koita'ya aktardı. Koita'nın sağ caprazdan yaptığı vuruşta top, acısını daraltan kaleci Ertuğrul Taşkıran'dan dondu. 24. dakikada Skubic'in pasında topla buluşan Volkan Fındıklı'nın acısını duzelttikten sonra ceza sahası dışından yaptığı vuruşta kaleci Scuffet meşin yuvarlağı kornere celdi. 25. dakikada Atiker Konyaspor one gecti. Volkan Fındıklı'nın savunmanın arkasına pasında altıpasın onunde topla buluşan Skubic'in şutunda meşin yuvarlak kaleci Scuffet'ten dondu. Pozisyonu takip eden Milosevic'in yaptığı vuruşta Scuffet acısını daraltarak bir kez daha topa mudahale etti. Ardından seken topta Omer Ali Şahiner'in penaltı noktası civarından sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Atiker Konyaspor mucadelenin ilk yarısını 1-0 onde tamamladı. İKİNCİ YARI 56. dakikada Kasımpaşa beraberliği sağladı. Trezeguet, sol kanattan kullandığı koşe vuruşunda pasını Hajradinovic'e cıkardı. Bu oyuncunun ceza sahasına ortasında Ben Youssef'in arka direkte yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti: 1-1 73. dakikada topla buluşan Koita'nın, şık calımlarla ceza sahasına girdikten sonra sağ caprazdan yaptığı sert vuruşta, meşin yuvarlak direkten dondu. 90+2. dakikada Trezeguet'nin sağ caprazdan yaptığı vuruşta kaleci Ertuğrul arka direkte topu son anda tokatladı. Ardından topu onunde bulan Veigneau pasını Heintz'a verdi. Heintz'ın şutunda savunmaya carpan top kaleci Ertuğrul'da kaldı. Karşılaşma 1-1 berabere tamamlandı. Kasımpaşa: 1 - Atiker Konyaspor: 1 Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Hakemler: Koray Gencerler, Osman Gokhan Bilir, Gokmen Baltacı Kasımpaşa: Scuffet, Popov, Veysel Sarı, Ben Youssef, Karim Hafez, Tarkan Serbest, Koita, Hajradinovic (Dk. 90+1 Josue Sa), İlhan Depe (Dk. 69 Heintz), Trezeguet, Perica (Dk. 46 Veigneau) Atiker Konyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Skubic, Ali Turan, Uğur Demirok, Ferhat Oztorun, Volkan Fındıklı, Jevtovic, Omer Ali Şahiner (Dk. 77 Hurtado), Milosevic, Fofana (Dk. 65 Hadziahmetovic), Yatabare (Dk. 65 Jahovic) Goller: Dk. 25 Omer Ali Şahiner (Atiker Konyaspor), Dk. 56 Ben Youssef (Kasımpaşa) Sarı kartlar: Dk. 20 Ferhat Oztorun (Atiker Konyaspor), Dk. 77 Ben Youssef (Kasımpaşa) KAYNAK: https://kralspor.ensonhaber.com/kasi...019-05-17.html __________________