Malatya Belediye taraftarını bekliyor TFF 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluk mucadelesi veren Malatya Belediyespor, pazar gunu deplasmanda oynayacağı Antakyaspor macının hazırlıklarını surduruyor. Kulup tesislerinde Teknik Direktor İsmail Tekin yonetiminde yapılan antrenmanda sakatlığı bulunan Murat Ozdemir, takımdan ayrı duz koşu yaptı. Turuncu-yeşilli takımda kart cezalısı Cuma ve Kazım, Antakyaspor karşısında forma giyemeyecek. Teknik Direktor İsmail Tekin, antrenmanda Antakyaspor karşısında eksik oyuncuların yerine gorev vereceği futbolcularla ozel olarak ilgilendi. Calışmayı sık sık durduran Tekin, hata yapan futbolcularını uyardı. Tecrubeli futbolcu Kazım, antrenman sonrası yaptığı acıklamada, şampiyonluğa emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, "Bir galibiyet serisi yakaladığımız takdirde şampiyonluğa ulaşacağız. Takımda bircok şampiyonluk yaşamamış arkadaşımız var. Allah bize nasip eder de şampiyon olursak genc arkadaşlarımız da bu işe dort elle sarılır" dedi. Gruptaki butun takımların devre arasında transferler yaparak kadrolarını guclendirdiklerini belirten Kazım, "Butun takımlar artık guclu kadro yapılarıyla sahaya cıkıyor. Boyle olunca da mac kazanmak biraz zor oluyor. Bazı maclarda hakem hataları da on plana cıkıyor. Bu nedenle deplasmandan puan getirmek bizim icin zor oluyor. Ancak icerideki maclarımızı kazanmamız bize avantaj sağlıyor" ifadelerini kullandı. Kendisinden once forvet hattında gorev alan Orhan ve Yusuf'un iyi işler yapmış olmasının kendisi uzerinde baskı oluşturmadığını ifade eden Kazım, "Orhan'ın benden fazla gol atması bende stres meydana getirmiyor. Ancak benim de en az onun kadar gol atmam gerekiyor. Hocamın bana guveni zaten ortada. Ben de bu guveni boşa cıkarmamaya calışıyorum" diye konuştu. "TARAFTARLARDAN GEREKLİ DESTEĞİ ALAMIYORUZ" Maclarda rakip defans oyuncularından surekli tekme yediğini soyleyen Kazım, "Şu anda bacaklarımı gostersem yara icerisinde. Mac icerisinde rakip oyunculardan tahrik etmeye calışanlar bile oluyor. Ben de gol attıktan sonra attığım golleri işaret ediyorum karşı defans oyuncularına ve demoralize oluyorlar. Aslında daha onceki senelerde daha agresiftim. Şimdi sadece forvette işimi yapıyorum ve hicbir şeyle ilgilenmiyorum" ifadelerini kullandı. Karşılaşmalardan bir gun once macı ruyasında oynadığını ifade eden Kazım, "Soldan gelen ortaya nasıl vuracağımı, bana atılan topu nasıl değerlendireceğimi onceden surekli duşunurum. Macı yaşarım" değerlendirmesinde bulundu. Tecrubeli futbolcu, her golden sonra elerini havaya kaldırmasıyla ilgili olarak ise, "Her golden sonra Allah'a şukrediyorum" dedi. Takımdaki arkadaşlık ortamının ust seviyede olduğunun altını cizen Kazım, "Takımda butun futbolcular birbirlerini tanıdıkları icin nazları geciyor. Ozellikle kadroyu en iyi şekilde idare eden Teknik Direktor İsmail Tekin, takımdaki birlik ve beraberlikte onemli rol oynuyor. Buyuklerimiz ve kucuklerimiz surekli bir uyum icerisinde hareket ediyor" acıklamasını yaptı. Şampiyonluğa oynadıklarını ancak taraftarlardan gerekli desteği alamadıklarını belirten Kazım, "Bu şehrin birinci takımı elbette Malatyaspor. Bizler de Malatyaspor'u destekliyoruz. Malatyaspor'un kaybettiği macların ardından biz kazansak bile sevinemiyoruz. Bizler Malatyaspor'u canı gonulden destekliyoruz. Malatyaspor'u destekleyen taraftarların gelip bizi de desteklemesini istiyoruz. Bu memlekette bir takım daha var. Biz Malatyaspor'un maclarına bile gidiyoruz. Malatyasporlu taraftarlar bizi desteklesin, sonucta şampiyonluğa oynuyoruz. Sahamızda Bingolspor ile bir mac oynadık, onların yaklaşık bin kişilik taraftarı gelip Malatya'da destek verdi. Ben bu macta taraftarlarımızı yanımızda goremeyince cok uzuldum. Bu Malatya Belediyespor'un ayıbı değil, bu Malatyalı taraftarların ayıbı. Biz şampiyonluk yolunda ilerlemeye calışıyoruz. Şampiyonluk da taraftarlarla daha guzel olur. Takımda oynayan genc futbolcular var ve bunların 18'i Malatyalı futbolcu. Bırakın bizi, bu memleketin cocuklarını desteklemeye gelin" ifadelerini kullandı. 13.03.2008 Kaynak : İHA __________________