“Şuan iyi durumdayız dersem yalan soylemiş olurum” diyen Timsah'ın yeni transferi, “İyi calışıyoruz, başkanımızın da soylediği gibi yapılacak transferlerle şimdilik uzak olduğumuz ilk 5 hedefine oynarız” ifadelerini kullandı. Bursaspor'un bu sezon ki ilk transferi Barış Yardımcı'yla biraraya geldik Avusturya'da… Eski hocaları Faruk Korkmaz ve Tahsin Tam kendisinden ovguyle bahsetmiş acaba Barış ozellikleriyle ilgili ne soyledi? Bursaspor sezona hazır mı, taraftarla ilgili duşunceleri, hedefleri ve bir cok konuyu konuştuk. Tum gercekliğiyle sorularımızı yanıtladı ve ortaya bu guzel roportaj cıktı… TARAFTARIYLA MEŞHUR Bursaspor'un taraftarıyla meşhur bir takım olduğunu vurgulayarak sozlerine başlayan 25 yaşındaki sağ bek, “Bildiğim bir şehirdi. Bursaspor'u tercih ettiğim icin de mutluyum. Taraftarların beni cezbettiğini soyleyebilirim. Onlarla karşılaşmak icin sabırsızlanıyorum. Beni isteyen 6-7 takım vardı. En son 2 ciddi teklifte kaldık. İyi ki de buraya gelmişim” dedi. O PSİKOLOJİYİ BİLİRİM Gecen sezon Gaziantepspor'la ligden duştuklerini anımsatan Barış, “Bursaspor da cok kotu bir surec yaşadı. O psikolojinin ne demek olduğunu iyi bilirim. Cokuş başladığı zaman engel olamıyorsunuz, eliniz ayağınız titriyor, top almak istemiyorsunuz hatta atabileceğiniz rahat bir golu bile kacırabiliyorsunuz. Bursa'da bir de taraftar baskısı vardı. Oyuncu arkadaşlarımın neler yaşadıklarını hissedebiliyorum” ifadelerini kullandı. HEDEF BELLİ AMA Takımın durumuyla ilgili en gercekci yorumu Barış Yardımcı yaptı… “Şu an iyi durumdayız dersem yalan soylemiş olurum” diyerek soze giren genc oyuncu, şoyle devam etti: “Antrenman olarak iyi gidiyoruz ama başkanımızın soylediği gibi takviyeler lazım. Gidecekler, gelecekler, uyum sureci olacak. Onları erkenden halledip lige başlamak lazım. Bursaspor'un hedefi her zaman ilk 5 olmalı fakat şuan onu yakalayacak durumda değiliz.” REKABET OLMALI Takım icinde rekabetten yana olduğunu belirten 25 yaşındaki futbolcu, “Bir bolgenin 2-3 oyuncusu olması performans acısından olumlu. Benim olduğum bolgede, benden daha iyi olmalı ki, rekabet edelim. Turk oyuncularda genelde, 3-5 mac oynayınca -formayı garantiledim kimse alamaz- rahatlaması oluyor. Arkanda biri olacak ki, seni tetiklesin. Sadece benim oynadığım yer değil her bolge icin gecerli bu” ifadelerini kullandı. CABUK VE GUCLU Kendisini “Cabuk ve guclu” olarak goren Barış Yardımcı, şunları soyledi: “Aslında bu iş biraz mental. Kafan rahat olacak. 25 yaşındayım oynadığım kuluplerdeki hocalarım hep aynı şeyi soyledi bana; futbolu duşun. gecen sezon son 10 haftada 5-6 gol attırdım. Calıştığım butun hocalarla aram iyidir. Kafam şu an rahat. Bursaspor taraftarını merak ediyorum. Hepsi futbolu biliyor. Başka taraftara benzemez.” COK MERAK EDİYORUM “Sonuc kotu olsa da ortaya bir mucadele koyuyorsan arkanda dururlar. Hakikatten onları, stadın atmosferini cok merak ediyorum. Hepsini sevgiyle, saygıyla kucaklıyorum. Paul le Guen de cok kariyerli bir teknik adam. Lyon'u şampiyon efsane bir hoca. Futbolcularla diyaloğu da cok iyi. Hatta benimle daha da iyi. İdmanlarda goruyorsunuzdur. İnşallah taraftarlarımıza guzel gunler yaşatırız.” Olay