Başkan Ay 'Birlikteliği sağlayamazsak acık ve net soyluyorum Bursaspor'u kotu gunler bekliyor. Yonetim yalnız başına bu işin ustunden gelemez. Gelin hep beraber el birliğiyle bu işi yapalım.' dedi. Bursaspor Başkanı Ali Ay, bu akşam Avusturya'da katıldığı 'Spor Masası'nda, kulubun mali durumundan, transfere kadar bircok konuda carpıcı acıklamalar yaptı. Bursaspor'u duzluğe cıkarmak icin uğraş verdiklerini ifade eden Başkan Ay 'Birlikteliği sağlayamazsak acık ve net soyluyorum Bursaspor'u kotu gunler bekliyor. Belediye Başkanımıza, Valimize, İbrahim Burkay'a teşekkur ediyorum. Yonetim yalnız başına bu işin ustunden gelemez. Bizler nereye kadar katkı yapacağız?. 8.5 milyon Euro'nun uzerinde bir katkımız var. 12 milyon Euro geriden gidiyoruz. Bursaspor icin butun sanayiciler, işadamları, esnaf, taraftar, herkes elinden geldiği kadar katkı yapsın' dedi. BURSASPOR'U BIRAKSINLAR Kombine satışları hakkında bilgi veren Başkan Ali Ay 'Kombinede rakamları duşurduk. Buna rağmen rakam 7 bin 500'lerde. 2 bin 500'de DOSAB aldı. OSB, BTSO butun biletleri taraftarlara dağıtacakmış diye birşey duydum. Bu işin organizesini BTSO yapıyor. Bizim konuşmamızda bu kombineler fabrikalara dağıtılacak. Boylece diğer taraftarlarımızı kattığımız zaman rakamı 40 bin olarak duşunduk. Kombine alan taraftarlara teşekkur ediyorum. Bursasporlu boyle olur. Beklemediler aldılar. 200 lira verip kombine alamayacaksa Bursaspor'u bıraksınlar. Sonra 'Başkan transfer yapsana' diyorlar. Bunlardan gelir elde edeceğiz ki, borcları odeyelim.'diye konuştu. AYAK BASTI PARASI GİDİYOR! Gorev surecinde bircok sıkıntı yaşadığını belirten Başkan Ay 'Cok bunaldım. Bazen bırakıp gitmeyi duşundum. Bırakıp gitsin diyenler vardır mutlaka. Sağlık olsun. Dedim ki, sezon sonuna kadar buradayız. 1 senemiz var. Projelerimiz inşallah gercekleştiririz. Şuan bankalarda bu projeler icin 50 milyonluk limit var. Sponsor olan kişiler belli başlı kişiler. Bunu genele yayılmasını istiyorum. Gelin hep beraber el birliğiyle bu işi yapalım. Bunu yapacak kapasitemiz var. Beklentimiz var. Projeleri hayata gecirmek icin de para lazım. Gelen butun paralar bankaya gidiyor. 32 milyona yakın ayak bastı parası geliyor, 30 milyonu bankaya gidiyor.' şeklinde konuştu. Kamp iyi geciyor Avusturya'da oyuncuların durumundan memnun olduğunu ifade eden Başkan Ali Ay 'Kamp iyi gidiyor. En buyuk problem hava şartları. Ancak cocuklar yağmur camur demeden calışıyorlar. Hazırlık maclarımızı iptal ediyoruz cunku futbolcuları riske atmak istemiyoruz. Cok fazla yıldırım, şimşek cakıyor. Allah korusun. Bunlar icin macları iptal ettik. Memnun oyuncular şuan. Hoca cok memnum. Guzel bir hazırlık donemi geciyor.'dedi. Badu bugun belli olacak Transferi gundemde olan Badu icin son aşamaya geldiklerini ifade eden Başkan Ay 'Udinese'den Badu'yla goruşuyoruz. Kendisi onay verdi. Kiralama bedeli icin ile arkadaşlar konuşuyor. Yarın (bugun) cevap verecekler. Hocanın istediği bir isim. Sonuna kadar gideceğiz.' ifadelerini kullandı. 27 tane loca satıldı 'Loca satışları cok onemli. 27 loca satıldı. 43 tane locamız var. Kapı isimleri var. 2 tribun ismi var. Bunların toplam değeri 8-10 milyon doları buluyor. Yapılsa belki gunu yakalayacağız. Messi'yi alsak 'boyu kısa' derler Ali Ay 'Herkes aklı selim hareket etsin.Biz de hata yaptık ama elimde belli bir butce var. Bir kesim ise sadece krizden besleniyor' dedi. Başkan Ali Ay, camiaya ise şu mesajı verdi: 'Dedikodu olmasın. Benim herkese kapım acık. Bursaspor bu hale geldiyse dedikodular yuzunden geldi. Yani bizde maalesef herkes konuşuyor ve yazıyor. Ama katkı koyan hic kimse yok. Bize beceriksiz diyorlar. Biz de hata yaptık ama elimde belli bir butce var. O butceyle hareket etmem gerekiyor. Bizim diğer kulupler gibi harcayacak buyuk paramız yok. Yeni cıkan kulupler 80 milyonla başlıyor. Biz eksi 300 milyonla başlıyoruz. Ben o eleştirenlerden daha cok seviyorum Bursaspor'u. Herkes aklı selim hareket etsin. Gelir yok, gelir belli.' BİR HOCA AVUKATI VERMİŞ 'Eski bir hoca avukata vermiş bizi, Eski hocalardan birisi daha dava acmak uzere. Bunlarda Bursasporluyum diye geciniyor. Boyle Bursasporluluk olmaz. Herkesin ismini vereceğim. Oyle cocuk oyuncağı değil bu işler. 2 sene sonra gelip gorev yapmak ister. Bunları gorunce uzuluyorum. Herkes aklı selim hareket etsin. Yuzde 80'i boyle. Onlarda biliyor kulubun durumu. Ama bir kesim sadece krizden besleniyorlar. Onların niyeti Bursaspor falan değil. Onlara Messi'yi getirsen 'Boyu kısa'derler.' Bursasporluyuz.org