Malatyaspor'da soyleşi gunu
Futbol0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Malatyaspor'da soyleşi gunu
-
05-10-2019, 04:09:02Malatyaspor'da soyleşi gunu Malatyaspor'lu futbolcular Atilla Birlik, Selim Akbulut ve Mustafa Olcayto, duzenlenen soyleşide oğrencilerle bir araya geldi. Malatyaspor Kulubu Basın Sozcusu Ali Cengiz, Futbol Şube Sorumlusu Mahmut Cucemen ve Genel Kaptan Vural Sarıcı'nın da hazır bulunduğu okul salonunda duzenlenen soyleşide futbolcular gundemde olan sınır otesi harekata değinerek, oğrencilere provokasyonlara gelmemeleri konusunda uyarılarda bulundular. Tecrubeli futbolcu Selim Akbulut, sınır otesi harekatla ilgili olarak oğrencilere, "Askerimiz bizim icin zor şartlarda mucadeleler veriyor. Ben orada olmayı cok isterdim. Ote yandan bizlere de burada cok gorev duşuyor. Terore prim vermeyelim ve provokasyonlara gelmeyelim" dedi. Taraftarın futbolda onemli bir yerinin olduğuna dikkat ceken Selim, "Sizlerde okulunuzu aksatmadan, bizlere destek verin. Tribunde sizleri gorduğumuz zaman mucadele şevkimiz daha da artıyor. Bizleri yalnız bırakmazsanız. Bizlerde tum kalbimizle mucadelemizi sahaya yansıtarak, daha da başarılı olmaya calışacağız" diye konuştu. Kaptan Atilla Birlik ise, "İddaa oynayan futbolcu ve kulupler hakkında ne duşunuyorsunuz?" sorusuna, "Ben iddayla ve şans oyunlarıyla hic ilgilenmem. Coğu futbolcularında oynadığını sanmıyorum. Oynayanlarda vardır ama ben hic oynamadım" cevabını verdi. "Altay macı oncesinde galibiyet sozu veriyor musunuz?" sorusunu yonelten bir oğrenciye Kaptan Atilla Birlik, oturduğu yerden ayağa kalkarak, "Soz veriyorum. Sizlerde bizleri macta yalnız bırakmazsanız, sizlere galibiyet sozunu veririz" ifadelerini kullandı. Atilla, Malatyaspor'un hak ettiği yere geleceğini belirtti. Malatyaspor'un genc futbolcusu Olcayto ise, ozellikle eğitimin onemine değinerek, "Bircok futbolcu arkadaşımız sahada ter dokmelerine rağmen eğitimlerine ara vermemişlerdir. Eğitim hayatımızda cok onemli bir yere sahiptir" şeklinde konuştu. Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mahmut Cucemen de, Malatya'daki amator kuluplerin Malatyaspor icin altyapı konumunda olduğunu belirterek, "Zor gunleri atlattıktan sonra amator kuluplerimize destek vererek, onları Malatyaspor'un gercek anlamda altyapısı haline getirmeye calışacağız. Ayrıca altyapıya onem vereceğiz" dedi. Malatyaspor Basın Sozcusu Ali Cengiz ise, "Ekonomik sıkıntılar nedeniyle Malatyaspor başarısız sonuclarla karşılaştı. Ozellikle sezon başında cok buyuk sıkıntılar yaşadık. Futbolcularımızın bir coğu takımı terk etti ve kalan futbolcularımız ekonomik sıkıntılarla sahaya cıkıp mucadele verdiler. Takımın kayyuma kaldığı donem sonrası yeni yonetimi oluşturduk. Tabii bizde yeni yonetim olarak, elimizden gelen tum gayreti gosterip, oncelikle futbolcularımızın maddi sorunlarını ortadan kaldırmak, daha sonra da Malatyaspor Kulubu'nu ayakta tutmak icin calışmalara başladık. Eğer ekonomik durumunuz iyiyse daha sonradan başarı da gelir. Bizlerde ekonomik sıkıntılardan kurtulmak icin calışıyoruz. Umarız tum Malatya kamuoyunun da desteğiyle bu sıkıntıyı atlatırız" acıklamasında bulundu. Soyleşide oğrenciler sık sık, "En Buyuk Malatyaspor" sloganlarıyla futbolculara moral verdiler. Yapılan soyleşinin ardından futbolculara ve yoneticilere sevgi gosterilerinde bulunan oğrencilere hafta sonu oynanacak olan Altay macına gelmeleri icin bedava bilet dağıtıldı. 28.02.2008 Kaynak : İHA __________________