''Ust sıralara tırmanmak istiyoruz''
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- ''Ust sıralara tırmanmak istiyoruz''
-
05-10-2019, 04:08:57Bursaspor Teknik Direktoru Samet Aybaba, Sivasspor karşılaşmasının kendileri icin cıkış macı olduğunu belirterek, "Eğer yenersek aşağıdaki takımlarla bağımız kopacak, yukarı oynayan takım goruntusu vereceğiz'' dedi. Bursaspor Teknik Direktoru Samet Aybaba, Sivasspor karşılaşmasının kendileri icin cıkış macı olduğunu belirterek, "Eğer yenersek aşağıdaki takımlarla bağımız kopacak, yukarı oynayan takım goruntusu vereceğiz. Bu işi cok ciddi tutuyoruz, oyuncularım da işi sıkı tutuyor. İyi oynayıp seyirci desteğini de arkamıza alarak macı kazanacağımızı duşunuyorum" dedi. Ozluce Tesisleri'nde duzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor'un tecrubeli Teknik Direktoru Samet Aybaba, Sivasspor'un ligin en iddialı ve en başarılı takımı olduğunu ifade etti. Kadrosunun ve teknik ekibin başarısına dikkat ceken Aybaba, "Biz de gecen haftanın Fenerbahce galibiyiz. Biraz moral bulduk. Hem oyuncular, hem şehir hem de bu takımın daha ileri gitmesini isteyenler moral buldu" diye konuştu. Bursaspor'un genc yetenekleri ile ilgili bazı şikayetleri ve problemleri olduğunu belirten Aybaba, "Onları topladım, hepsiyle konuştum. Onlarla ilgili yapmak istediğimiz bir suru şeyi kendileri engellemeye başladı. Bazılarında buyuk duşuş var. Genc oyuncuların var olmak icin neler yapmaları gerektiğini duşunmeleri lazım. Hicbir problemleri yok. Maddi acıdan bir suru sıkıntıları hallettik. Boyle devam ederlerse işleri zor" şeklinde konuştu. Yeşil-beyazlı futbolcu Gutierrez'in Sivasspor macında oynama şansının olduğunu kaydeden Aybaba, "Herkesin şansı var. Bu iş kolay değil. 10 milyon euro verilip oynayamayan oyuncular var. Beklentimiz uzun vadeli. Oyuncunun ne zaman bir yerlere geleceğine bakıyoruz. Hem genclerden hem de hafta ici mac alıp oynattığımız oyunculardan memnun değilim. Her hafta yeni birine şans veriyorum. Herkese eşit davranıyoruz. Yaptığı işe bakıyoruz. Oynattığım oyunculardan herhangi bir hareket gormuyorum" ifadelerini kullandı. Ote yandan Bursaspor, Sivasspor macının hazırlıklarını galibiyet parolası ile surduruyor. Samet Aybaba nezaretinde gercekleşen antrenmanda futbolcular, top ile serbest calışma, 5'e 2 pas-press ve istasyon calışması yaptı. Kaynak:Ajansspor __________________