[IMG]http://img84.**************/img84/2085/taraftarsvm7.jpg[/IMG] KUFUR nedeniyle Sakarya ve Erciyes maclarını seyircisiz oynama cezası alan Karşıyaka’da yonetim, taraftarıyla toplantı yapıp, raporlara yansıyan hangi tezahuratların kulube zarar verdiğini anlatacak HAFTASONU oynayacağı kritik Kayseri Erciyesspor macı oncesi PFDK’dan gelen bir mac seyircisiz oynama cezasıyla dunyası kararan Karşıyaka yonetimi, Tahkim Kurulu’na yaptığı itirazın sonucunu beklerken, taraftarın eğitimi ile ilgili ciddi bir calışma yapma kararı aldı. Basın Sozcusu Rıfat Kınay, bir daha kufur nedeniyle ceza almaları durumunda uc puanlarının silineceğinin altını cizerek, “Artık taraftarımızın daha dikkatli olması gerekiyor. Gerci, diğer takımların maclarıyla kıyasladığımızda bizim ceza almamamız gerekiyordu, ancak PFDK’da onune gelen raporları yorumluyor ve cezayı uyguluyor. Seyircimizle acil toplantılar yapıp, raporlara yansıyan hangi tezahuratlardan dolayı ceza aldığımızı gostereceğiz ve bu marşların bir daha toplu halde soylenmemesini isteyeceğiz, verilen zararı anlatacağız. Daha sonradaki aşamada ise el ilanları bastırıp, maca gelenlere kufurlu tezahurat yapmamaları icin uyarılarda bulunacağız. Yonetim olarak, 10 bin seyirci beklediğimiz Erciyes macını boş tribunlere karşı oynamak bizi yaraladı. Herkesi Karşıyaka’ya sahip cıkmaya davet ediyorum…” dedi. alıntıdır __________________