''Bir puan bizim icin iyi bir sonuc''
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- ''Bir puan bizim icin iyi bir sonuc''
-
05-10-2019, 04:08:19İstanbul Buyukşehir Belediyespor Teknik Direktoru Abdullah Avcı, ''Bir puan bizim icin iyi bir sonuc. Oyuncularımı kutluyorum. Bu mac bizim ileriye daha olumlu bakmamızı sağladı'' dedi. İstanbul Buyukşehir Belediyespor Teknik Direktoru Abdullah Avcı, rakipten daha cok gol pozisyonu urettiklerini belirterek, ''Bir puan bizim icin iyi bir sonuc. Oyuncularımı kutluyorum. Bu mac bizim ileriye daha olumlu bakmamızı sağladı. Rakibe gore daha atak oynadık. Daha cok gol pozisyonuna giren taraf biz olduk'' dedi. İstanbul Buyukşehir Belediyespor'un oyuncusu Necati Ateş de mactan iki gun once mikrobik bir rahatsızlık yaşadığını ifade ederek, ''Yine de bu maca gelip oynamak istedim. Takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemedim. Deplasmanda aldığımız bir puan bizim icin cok onemli ama galibiyeti kacırdığımız icin uzuluyorum. Onumuzdeki hafta Konyaspor ile oynayacağımız macta inşallah uc puanı alırız. Mac sonrasında biraz kendimi kotu hissettim. 112 Hızır Acil ekibine giderek EKG kontrolu yaptırdım. Durumum iyi'' diye konuştu. Kaynak:Ajansspor __________________