2017-2018 Sezonu hazırlıklarının 2. etabını gercekleştirmek uzere dun Avusturya'ya giden Bursaspor'da genc oyunculardan Ertuğrul Ersoy, yolculuk oncesi onemli acıklamalarda bulundu. Gecirdiği ameliyattan sonraki 1.5 aylık surecin sıkıntılı gectiğini ancak ozel antrenmanlarla o donemi atlattığını belirten 20 yaşındaki defans oyuncusu, "Sezon icinde sıkıntı yaşamamak icin şimdiden kendimi kuvvetlendiriyorum. Kondisyonerimiz Giovanni'yle birlikte ozel calışma kararı aldık. Bursa'daki ilk etapta biraz fedakarlık da yaptım. Avusturya'da takımla birlikte calışmalara başlayacağım" dedi. GENCLERE SAHİP CIKIN Gecen yıl sergiledikleri futbol ve aldıkları neticeler nedeniyle Yeşil Beyazlı taraftarlardan ozur dileyen Ertuğrul Ersoy, "Ben de bu yıl tribunde olsaydım ben de tepki koyabilirdim. Gercekten takım olarak taraftarın, camianın hak ettiği yerlerde değildik. Bu durumun farkındayız. Ama bu yıl icin taraftara soylemek istediğim; Biz bu şehrin cocuklarıyız. Biz de o tribunlerde buyuduk. Oncelikle biz genclere sahip cıksınlar. Bizim arkamızda durdukları surece biz kimseyi yanıltmayacağız. Bu yıl kendimce, gecen yılı unutturacak, sakatlıksız, belasız ve kuvvetli bir Ertuğrul seyrettireceğim" diye konuştu. Bursa Hakimiyet