Gelecek adına umutlu konuşan tecrubeli filebekcisi, “Gecmişe takılı kalmadan geleceğe bakalım. Bursaspor'u layık olduğu yere hep birlikte getireceğiz” dedi. Bursaspor'un kaptanlarından kaleci Harun Tekin, Avusturya kampı yolculuğu oncesinde Olay Spor'a yaptığı acıklamada yeni sezonda bambaşka bir takım izleteceklerini soyledi. Oncelikle gecen sezonu değerlendiren Harun, “Cok zorlu ve kotu bir sezon gecirdik. Bize yakışmayacak sezondu. Ben kendi adıma tatilde butun kafamı boşalttım. Gecen sezonu unuttum. Tabii ki bazı şeylerden ders cıkarmamız gerekiyor” diye konuştu. ON YARGILI YAKLAŞILDI Gecen sene herkesin hataları olduğunu vurgulayan tecrubeli filebekcisi, “Birlik beraberlik icinde olduğumuz zaman nasıl başarılı olduğumuzu biliyoruz. Taraftarımız bizi desteklemesi cok onemli. Gecen sezon kendilerince haklılar ama ligin ikinci haftasında yeni gelen arkadaşlarımız ıslıklandı. Bence bu şeyler yanlıştı. On yargıyla yaklaşıldı. Şuphesiz bazı haklı oldukları konular da var, onlara bir şey diyemem. Onemli olan gecmişe takılı kalmadan onumuze bakabilmek” dedi. GONULDEN BAĞIM VAR Kasımpaşa macı donuşu yaşanan olaylar nedeniyle Bursaspor'dan ayrılmayı hic duşunmediğini de vurgulayan Harun, “3 yıllık sozleşmem var. İmza atarken de soyledim; 'benim Bursaspor'a gonulden bağım var' diye. Onemli olan başarılı olmamız. Son haftalarda gercekten cok uzulduk. Bize yakışmayacak durum vardı. İnşallah Bursaspor'u layık olduğu yere getirmek icin elimizden geleni yapacağız. Takım arkadaşlarımızla da neler yapabiliriz diye konuşuyoruz. Gecen sezonun kotu izlerini hep birlikte sileceğiz” diye konuştu. YAKIŞANI YAPALIM Teknik Direktor Paul Le Guen yonetiminde iyi bir hazırlık donemi gecirdiklerini de vurgulayan Harun Tekin, “Her ne kadar takıma gec katılsam da iyi bir tempo ve calışma ortamı oldu. Herkes istekliydi. Hocamız da gercekten cok iyi. Bize karşı yaklaşımı da guzel. Herşey olumlu yonde gidiyor. Camia olarak butunleşip, birlik beraberlik icinde olduğumuzda daha iyi olacağımızı duşunuyorum. Bir an once gecmiş sezonu unutup, bize yakışan yerlere gelmemiz lazım” dedi. GUZEL GUNLERE DONERİZ Harun Tekin stoper mevkiine yapılan transferleri de değerlendirirken, “Kasımpaşa'da 2 sezon oynayan Titi tanıdığım, kaliteli bir oyuncu. Ekong'u da iyi gordum. Birlikte iyi işler yapacağımızı duşunuyorum. Yonetim kurulumuzun calışmalarının olduğunu biliyoruz. İnşallah iyi transferler olur ve eski guzel gunlerimize doneriz” şeklinde konuştu. Bursaspor’un tecrubeli file bekcisi Harun Tekin, Avusturya yolculuğu oncesinde Olay Spor ekibinden Orhan Guney ve Erkan Sağlık’a yeni sezonda bambaşka bir takım izletmek istediklerini belirterek taraftardan destek beklediklerini ifade etti. Bursasporuluyuz.org