Kasımpaşaspor'da 2 sezon oynadıktan sonra Bursaspor'a transfer olan Brezilyalı stoper Cristian Chagas Tarouco (Titi) yeşil beyazlı formayı giyecek olmanın heyecanını yaşıyor. Tecrubeli savunmacı, Bursaspor'a transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Gecen sezon Bursaspor'un yaşadıkları kafamda soru işareti yaratmadı. Buyuk bir kulube geldiğimi biliyorum. Super Lig'de şampiyon olmuş bir kulupte oynayacağım. Biz de cok calışarak arkadaşlarımızla birlikte buyuk başarılara imza atabiliriz. Bu camia guzel şeyleri hak ediyor” dedi. EKONG İLE İYİ İKİLİ OLURUZ Takıma kendisi gibi yeni katılan oyuncular olduğunu belirten Titi, şoyle konuştu: “Yeni oyuncular geldikce, yeni imzalar atıldıkca kadromuz daha da guclenecek. Onemli bir proje olmasını bekliyorum. Bu sene iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum. Stoperde birlikte goreV yapacağımız Ekong'un onceden bazı maclarını gorme şansı elde ettim. Benim gibi fiziksel gucu olan bir stoper. Umarım birlikte iyi ikili oluşturur ve guzel işler yaparız.” Olay