Daha ilk mac olduğu icin kelimelerimi dikkatli kullanmaya calışacağım ama ne yalan soyleyeyim; bu kadarını beklemiyordum… Hem iyi oyun hem iyi skor… Bursaspor icin son donemde hemen hemen hic kullanamadığımız kelimelerdi… Hele hele, kampın ilk gununde Leeds United gibi bir takıma karşı… Titi ve Ekong’un takımın havasını değişitirdiği bir gercek… Hem savunmaya, hem orta sahaya guven verirken hem de skora faydaları daha ilk mactan kendini gosterdi. Bu şu anlama geliyor aslında; kaliteli transfer yaparsan karşılığını mutlaka alırsın… Barış Yardımcı’yı, burada macı izleyen arkadaşlar beğendi ama ben biraz temkinliyim… Evet cıkışları ve ortaları isabetli fakat fizik gucu olarak yetersiz ayrıca uyum konusunda sıkıntıları var. İlkyarıdaki kadrodan cok ikinci devrede oynayanları merak ettim acıkcası… Cunku, coğunun durumu pamuk ipliğine bağlı… İnanın, daha saldırgan ve istekliydiler… Uyumları da hic fena değildi… Paul Le Guen’in “Ben 35 oyuncuyla calışmam” mesajı takıma fazlasıyla etki etmiş. Yalnız; hocanın Kubilay ısrarı Bursaspor’a Stancu’yu kaybettirebilir… Rumen oyuncu, kanatta faydalı olamayacağını soylemiyor resmen bağırıyor artık… Necid’in de gideceğini varsayarsak, Kubilay umarın bizlere yine sac baş yoldurtmaz… Bir de Deniz Yılmaz meselesi var; Paul Le Guen dışında kimse istemiyor… Bunu Avusturya’da acık acık hissettik, hissettirdiler… Hoca umarım yanılmaz… Dikkatli olacağım dedim; hazırlık macları yenilgilerde nasıl “Olcu” değilse galibiyetlerde de aynı kural gecerlidir… Bakarsınız, bugun cok cok kotu oynayıp yenilebilirler… Dun bu takım ne kadar iyi oynadıysa da transfer ihtiyacını da ortaya koydu… Ama, kaliteli transfer… Orhan Guney
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Transfere ihtiyac var!