Bursaspor Teknik Direktoru Paul le Guen, Avusturya kampının ilk gununde oyuncularına ilginc bir uyarıda bulundu. İdman oncesi saha ortasında oğrencileriyle sohbet eden Fransız teknik adam, şunları soyledi: “Buraya cok calışmaya ve birlikte vakit gecirmeye geldik. İdmanlar dışında sohbet edin, birbirinizi tanıyın. Yalnız, goruyorum ki, herkes elindeki telefon dışında baş bir şeyle ilgilenmiyor.' 1 SAAT ALMAYIN 'Belki gercekten cok onemli bir haber bekliyor olabilirsiniz ama sizden beklentim en azından her hun 1 saat telefonlarınızı yanınıza almayın. Telefonlarınıza cok bağımlı olmayın. Pasaport kontrolunde bir şey dikkatimi cekti. Kontrol esnasında gorevli size bakarken, siz elinizde telefonla oynuyordunuz. Goz teması cok onemlidir. Karşınızdaki insana değer verdiğinizi gosterir.' GOZ TEMASINDAN HOŞLANIRIM 'Mesela şuan konuşuyoruz bazı arkadaşlar etrafı kontrol ediyor. Ben konuşurken karşımdakilerin bana bakmaları daha cok hoşuma gider. O nedenle telefona ayıracağınız zamanın bir bolumunu kendinize, birbirinizle sohbet etmeye ayırın. Ben ve ekibim, telefonlarımızı her gun belli bir zamanda bırakıp sohbet edeceğiz. Sizin de daha iyi zaman gecirmeniz adına bunu yapmanızı tavsiye ediyorum.' MACLARA AĞIRLIK VERECEĞİZ Paul Le Guen, kamp calışmalarıyla ilgili de oğrencilerini bilgilendirerek, “Kamp donemimizde hazırlık maclarına ağırlık vereceğiz. Ne kadar fazla musabaka oynarsak o kadar iyi bizim icin. O nedenle bol bol mac almaya calışacağız. Bu karşılaşmaları onemsemenizi tavsiye ediyorum. İlk etap maclarda bir oyuncuya en fazla 45 dakika sure vermeyi planlıyorum” diye konuştu. Olay
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Le Guen'den takıma fırca!