Ankaragucu Başkanı Mehmet Yiğiner Sporanki yayın yonetmeni Orhan Sal’a ozel acıklamalar yaptı… Başkan Yiğiner kulupten gonderilen oyuncular icin teknik direktorumuzun verdiği kararların arkasındayız” dedi… Yiğiner, “Teknik heyetimize guvendik ve kendilerine gorev ve yetki verdik. Onlar bu işi yapıyor. İşi onlar biliyor. Biz İsmail Kartal ve ekibini goreve getirdik. Biz gorev verdiğimiz teknik heyetimizin arkasında durmak zorundayız. Herkes kendi işini yapmalı. Oyuncularla calışan onlar. Onlarda bizim kadar, taraftarlar kadar başarılı olmak istiyorlar. Bundan şuphem yok. 15 gundur takım calışıyor. Bu calışmaların ardından bize rapor sundular. Bizde bu rapor doğrultusunda oyuncularla yolları ayırdık. Tabii bu kolay olmadı. Bazı isimlerin gonderilmesi benim icinde surpriz oldu. Cunku biz bu oyuncularla şampiyonluğu birlikte yaşadık. Beraber mucadele ettik. Beraber uzulduk beraber sevindik. Aramızda duygusal bir bağ oluştu. Ayrılmak bizim icinde zor oldu. Ama teknik direktorumuzun kararını desteklemek zorundayız. Takımdan ayrılan tum oyuncularımızın yolları acık olsun. Kendilerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkur ediyorum ve bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. Buyukşehir Belediyesi ile yapılan anlaşmaya gore kulube 5 Milyon TL’nin geleceğini belirten Mehmet Yiğiner, “Rakam oldukca iyi bir miktar. Bize cansuyu olacak. Onumuzdeki hafta parayı alacağımızı duşunuyorum. Bu parayla FİFA odemelerini halledip, yeni transferlerimizin odemelerini yapacağız. Transfer yasağı henuz kaldırılmadı. Bunun icin 6,5 milyon TL’ye ihtiyac var. Yardımların devam etmesi gerekiyor. Melih Başkanımızla bu konuda goruştuk. Onumuzdeki gunlerde stat protokolu yapılacak. Burada iş adamları ile bir destek organizasyonu yapılması icin calışmalarımız olacak” İfadelerini kullandı. MKE Kurumu ile ilgili yeni bir gelişmenin olmadığını belirten Yiğiner, “Tandoğan Tesisleri icin hem bakanlığımıza hem de TFF’ye proje sunduk. Bunun cevabını bekliyoruz” dedi. Ankaragucu Başkanı Mehmet Yiğiner onumuzdeki hafta kombine satışlarına başlamayı duşunduklerini belirtti. Yiğiner, “Satışlarımızı onumuzdeki hafta başlatmayı duşunuyoruz. Fiyalar makul olacak. Yenikent Stadı faktorunu goz onunde bulunduracağız. Ayrıca Passolig satış rakamları da bizim gucumuzu gormemiz acısından belirleyici olacak” dedi. ORHAN SAL – SPORANKİ.COM OZEL…