Ozan İpek'e kapım acık ama...
Futbol0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Ozan İpek'e kapım acık ama...
-
05-10-2019, 04:06:19Yıldız oyuncu ile ilgili goruşunu belirten tecrubeli calıştırıcı once hukuksal prosedurlerin yerine gelmesi gerektiğini soyledi. Karaman; “Mersin'le ipler tamamen koptuğu zaman Ozan gelir burada calışır. Ama o da calışmayı isteyecek. Bana sezon başında hazır adam lazım” dedi. Turk futbolu son gunlerde Mersin İdman Yurdu'nda kadro dışı bırakılan Ozan İpek'in durumunu konuşuyor. Kariyerinde şampiyonluk bulunan bir futbolcunun aynı sezonda iki farklı takımda kadro dışı kalması tartışmaları da beraberinde getiriyor. Sorun Ozan'da mı, yoksa başka nedenler mi var? Bu konuyu hep uzakta kalarak izleyen Bursaspor Teknik Direktoru Hikmet Karaman duşuncelerini ilk kez Bursa Hakimiyet aracılığı ile kamuoyuna aktardı. Karaman, kapılarının Ozan İpek'e her zaman acık olduğunu belirtirken, konunun her acıdan değerlendirilmesi gerektiğinin altını cizdi. HUKUKSAL ENGEL OLMAYACAK Hikmet Karaman Ozan İpek'in Bursaspor'un mukaveleli futbolcusu olduğuna dikkat cekerek yaptığı değerlendirmede, “Ozan'ın bonservisi Bursaspor'un elinde. Yani bizim sozleşmeli futbolcumuz. Ancak sezon sonuna kadar Mersin'le kiralık mukavelesi var. Takımında kadro dışı kalmış olabilir. Bakalım kulubu ne diyecek? Ben prosedurler yerine geliyor mu ona bakırım. Hukuksal anlamda Mersin'le bir sorun yaşanmayacaksa, kulubuyle sozleşmesini feshettiyse benim Ozan'a kapılarım her zaman acık. Ama oncelikle Mersin'le iplerin tamamen kopması gerekiyor” diye konuştu. TABİİ Kİ GELİP CALIŞACAK Ozan İpek'in kazanılması gereken bir futbolcu olduğunu dile getiren Hikmet Karaman, “Her zaman soyledim ve arkasındayım. Ozan'ı her zaman beğendim. Onu hem calıştırdığım takımlarda hem yorumculuk yaptığım donemde hep ornek gosterdim. Onun gibi orta yapan yok. Burada oyuncunun tavrı da cok onemli. Bizimle calışmak istiyor mu? İstiyorsa burası onun kulubu. Tabii ki gelip calışacak. Ona ozel antrenman programı uygulatırım. Yeri gelir takımla da calıştırırım. Sezon başında karşıma 10 kilo fazlayla gelse ne olacak. Bana sezon oncesi hazır adam lazım” dedi. Herkesin ozel hayatı var Hikmet Karaman Ozan İpek'in tartışmalı ozel hayatıyla ilgili de goruş belirtti. Karaman, “Her futbolcunun ozel hayatı olacak. Burada medya da uzerine duşen gorevi yapmalı. Objektif olmalı. Futbolcular tabii ki dışarıya cıkacak eğlenecek. Bu onların doğal hakkı. Bunu yaparlarken kurallara da uyacak. Ben oyuncunun saha icindeki performansına bakarım. Antrenmana hazır geliyor mu? İstediğimi yapıyor mu? Mac performansı iyi mi? Eğer istediklerimi sahada uyguluyorsa sorun olmaz”. Ozan’a şunu sorarım Hikmet Karaman, Ozan İpek'le bir araya geleceği anda ilk olarak, “Problemin kaynağı nerede? Sende mi yoksa başka bir şeyler mi var? diye soracağını belirtirken, “Futbolcu zor kazanılır, cabuk kaybedilir. Ozan gibi bir oyuncuyu sadece bizim değil, Turk futbolunun kaybetmemesi gerek. Ama o da formayı isteyecek. Ben calışacağım diyecek. Bunu yaparsa once kendisi kazanır, sonra da biz. Konuşmadan kestirip atmak kolay. Once sorunun kaynağına inmemiz lazım” sozleriyle tecrubeli futbolcuyla yapacağı ilk goruşmenin ayrıntılarını verdi. Hakan Kutlu'yla goruşecek Mersin İdman Yurdu yonetimi Ozan İpek haricinde kadro dışı bırakılan diğer beş futbolcuya yazılı resmi tebligatı yaptı. Ozan'a bu prosedur uygulanmadı. Menajerleri Ozan'ın affedilmesi icin dun Mersinli yoneticilerle masaya oturdu. Ozan'ın da bugun takımının Antalya'da yaptğı kampta kadro dışı kararını gozden gecirmesi adına son kez teknik direktor Hakan Kutlu'yla goruşmesi bekleniyor. (Suha GURSOY'un OZEL HABERİ) Bursa Hakimiyet __________________