Bursaspor’un teknik menajeri Suha Sidal, kadro dışı bırakıldıktan sonra Mersin İdmanyurdu’na kiralık gonderilen Ozan İpek ile ilgili olarak, ’Ozan İpek’i kim istemez? Milli takımın bile Ozan İpek’e ihtiyacı var’ dedi. Yeşil-beyazlı ekibin teknik menajeri Suha Sidal, antrenman sahasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Hafta sonu oynayacakları Kasımpaşa macını değerlendiren Sidal, ’İki tane onemli macımız var. Biri Kasımpaşa diğeri Beşiktaş. Bu iki karşılaşma Avrupa hedefimiz doğrultusunda cok onemli. Mumkun olduğunca ligi ust sıralarda tamamlamayı hedefliyoruz. Kasımpaşa macı bu hedeflerimizin ilk ayağı. Sakatlarımız iyileşti. İnşallah iyi bir mac olur’ diye konuştu. ’GOZUMUZE CARPAN 2-3 OYUNCU VAR’ Milli takım macları icin verilen arada U20 Dunya Şampiyonası’nın Afrika ayağı icin Cezayir’e gittiğini ifade eden Sidal, ’Daha onceden gidip oradaki takımları on izleme yapalım dedik. Takımımız icin faydalı oldu. Genel olarak gozlemlerde bulunduk. İki uc tane gozumuze carpan cok enteresan oyuncular var. Bunlar rapor doğrultusunda kulubumuzun arşivine koyacağız. Bunlara şimdi el atarsanız maliyeti ucuz oluyor. Daha sonra ulaşılmayacak maliyetlere geliyor. Doğal olarak alamıyorsunuz’ şeklinde konuştu. ’OZAN İPEK’İ KİM İSTEMEZ?’ Bursaspor’dan kadro dışı bırakıldıktan sonra Mersin İdmanyurdu’na kiralık gonderilen ve orada da kadro dışı kalan Ozan İpek hakkında goruşlerini aktaran teknik menajer Sidal, ’Buradaki karar merceği Ozan İpek’in kendisi. Ozan’ın ben ‘Bursaspor’da oynayacağım’ diye karar vermesi gerekiyor. Hepimiz istiyoruz. Ozan İpek’i kim istemez? Bugun milli takımın bile Ozan İpek’e ihtiyacı var. Ozan İpek hazır bir kafa ile geldikten sonra her takımda rahat oynar. Burada ki top Ozan İpek’te. Ben burada simge oldum ve devam edeceğim diyen Ozan İpek’e kapımız her zaman acık’ ifadelerini kullandı. Kendisi ile goruşme yapmadığını ifade eden Sidal, ’Bu hafta hem menajeri hem de kendisi ile goruşme yapıp, konuyu şekillendireceğiz’ dedi. ’ENES’E İMZA ATTIRMAK İSTİYORUZ’ Yeşil-beyazlıların U16 takımında forma giyen ve attığı goller ile ozellikle İngiliz kuluplerin takibine giren Enes Unal ile ilgili de acıklamalarda bulunan Sidal, ’Enes ve babası Bursasporlu. Mesut kardeşimiz belirleyici olacak. Sadece Enes değil Turk futbolunun. Mesut kardeşimizin de oğluna imza attıracağını inanıyorum. Buradan profesyonel olarak giderse kulubumuze faydası olacak. Turkiye’de de gelişimini tamamlayabilir. Ben Enes’in Bursaspor’da profesyonel sozleşme imza atacağına inanıyorum. Gelecek bizim. Enes’e imza attırmak istiyoruz. Sonucta Enes’in burada olmasını Enes’te babası da istiyor’ diye konuştu. ’FİZİKSEL ŞARTLAR UYARSA ANTALYA’DA KAMP YAPACAĞIZ’ Kiralık oyuncular ile ilgili de goruş bildiren Sidal, ’Kiralık oyuncular noktasında da teknik heyetimiz ve hep beraber oturup karar vereceğiz. Bursaspor’un menfaatleri doğrultusunda karar vereceğiz’ dedi. Mersin ve Antalya macları arasında Antalya’da kamp yapmayı istediklerini kaydeden Sidal, ’Oradaki fiziksel şartların şekillenmesi halinde orada kamp yapabiliriz’ ifadelerini kullandı. ’2-3 SENE İCİNDE COK FARKLI YILDIZLAR OLACAK’ Gelecek sezonki transferler ile ilgi olarak ise Sidal, ’Tribunde bir pankart var ‘2. şampiyonlar Vakıfkoy’den cıkacak’ diye. Yıldız oyuncunun alınıp ta oynama garantisi yok. Yıldız oyuncu diye alıp ta kulubumuzu sıkıntıya sokacağımıza. Kulupleri borclandırmamak lazım. Bu kulubun geliri giderleri belli. Enes, Batuhan Oğulcan bunlar hep yıldız. İllaki yıldız mı alalım? Bana gore gerek yok. Yıldız transferi riskli. Takım icerisinde yıldızlarımız soz konusu. Dunya kulupleri bizim oyuncularımızın peşinde. Bunları gorursek iki uc sene icinde cok farklı yıldızlar takımda olacak’ acıklamasında bulundu. Olayspor __________________