Macaristan'da duzenlenen Formula 1 etkinliğine katılan Balazs Dzsudzsak geleceği hakkında acıklamalarda bulundu. EURO 2016'da iyi bir performans gosteren ve daha once Bursaspor'dan ayrılmak istediğini acıklayan Macar futbolcu Balazs Dzsudzsak, transfer sureci hakkında acıklamalarda bulundu. -Gelecek sene kariyerini nerede gecirmeyi duşunuyorsun ? Henuz karar vermedim. Kariyerimi şekillendirmek icin 31 Ağustos'a kadar vaktim var. Bursaspor ile goruştum. 25 Temmuz'da Avusturya'daki kampa katılıyorum sonra neler olacağını goreceğiz. -Bursaspor'da kalırsan, hayal kırıklığı yaşar mısın ? Herhangi bir şey soylemek istemiyorum. Kulubumle 2 yıl daha sozleşmem var. Başarılı bir Avrupa Şampiyonası gecirdiğimi duşunuyorum ancak beklediğim tekliflerin gelmemesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Tabi ki Real Madrid'den teklif beklemiyordum. Ancak bircok takımın beni isteyeceğinden emindim. -Transfer olamadan, transfer surecinin bitmesinden korkuyor musun ? Hayır. Gecen sene ağustos'un sonlarına doğru transferimi tamamlamıştım. Fakat daha fazlasını soyleyemem. Takımım icin bu uygun olmaz. Umarım kulubumle beni mutlu eden bir teklif gelir. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Dzsudzsak: Real Madrid'den teklif beklemiyordum ama...