Alanyaspor, Rusya Premier Lig ekiplerinden Terek Grozny'nin orta saha oyuncusu Ismail Aissati ile resmi sozleşme imzaladı. Transfer calışmalarını surduren Alanyaspor, Fas Milli Takımı oyuncularından Ismail Aissati ile resmi sozleşme imzaladı. Son iki sezondur Rusya Premier Lig ekiplerinden Terek Grozny'de forma giyen 28 yaşındaki oyuncu forvet arkası ve kanatlarda gorev yapıyor. Turkiye'de daha once Antalyaspor forması da giyen Aissati, Ajax, Vitesse, PSV Eindhoven ve Twente gibi onemli kuluplerde forma giydi. Aissati ust duzey takımlarda 259 mac oynayıp 23 gol kaydetti. İmza toreninde konuşan Kulup Başkanı Hasan Cavuşoğlu, "Bir cok kulubun talip olduğu Ismail Aissati'yi Alanyaspor'a kazandırdık. Onemli bir oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Herkes icin hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. Torende konuşan Ismail Aissati ise, "Alanyaspor'dan gelen tekliften sonra yaptığım araştırmada kulubun ve şehrin benim icin cok uygun olduğu kararına vardım. Yoneticilerle yaptığım goruşmelerin ardından kararımı verdim. Alanyaspor icin elimden gelen herşeyi yapacağım. Tum futbolseverleri maclarımıza davet ediyorum" dedi. Gunluk Gazeteler