Bu sezon basketbol takımımızın sağlık sponsoru olan Medicabil Hastanesi’nde yeni sezon oncesi sağlık kontrolleri başladı. Sporcularımız Onur Sonsırma, Ozgur Şahin ve Yunus Cankaya Medicabil Hastanesi’nde ic hastalıkları, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji bolumlerinde muayeneden gecti. Teknik heyet ve diğer sporcularımızın sağlık kontrolleri Salı ve Carşamba gunleri de devam edecek. Ozgur Şahin: “ Her takımın şansı eşit” Gectiğimiz sezon devre arasında takımımıza katılan Ozgur Şahin yeni sezon ile ilgili acıklamalarda bulundu. Ozgur Şahin şu acıklamalarda bulundu; “Bu sene coğu takım iyi bir yapılanma icine girdi. Biz de gerek yabancı ve gerekse Turk oyuncuların takviyeleri ile iyi bir takım olduk. Ligde en iyi şekilde mucadele etmek icin calışmalara başladık. En iyi şekilde calışmalarımıza devam edip guzel bir sezon gecirmek istiyoruz. İlk hedefimiz play-offlara kalabilmek. Bu sezon ozellikle ic sahada mac kaybetmemek icin gereken mucadeleyi vereceğiz. Herkes tum maclarda ellerinden geleni yapacaktır. Maclar oynanmadan kazanılmıyor. Surprizler yaşanabiliyor. Her takımın şansı eşit. İyi olan taraf ligde başarılı olacaktır. Taraftarımız bizleri dışarda da yalnız bırakmıyor. Bu camia cok buyuk. Deplasmanlarda ozelikle finallerde de gorduk. Gereken desteği her zaman bizlere verdiler. Bu sezon da taraftarımızın bizim yanımızda olacağına eminim. “ Onur Sonsırma: “ En buyuk artımız yine taraftarımız olacak” Tecrubeli oyuncumuz Onur Sonsırma yaptığı acıklamada Bursaspor camiasına yakışan bir mucadele icinde olacaklarını belirtti. Takımların guclerin birbirine yakın olduğunu belirten Sonsırma oncelikli hedefin play-off turlarına kalabilmek olduğunu soyledi. Sonsırma, “Yeni sezona başlarken gecen sezondan 5 oyuncu kadroda devam ediyor. Yeni gelen arkadaşlarımız ile bir kaynaşma sureci olacak. Canakkale’deki 10 gunluk kamp bunda cok yararlı olacak. Takım sporlarından en onemli şey tek yumruk olabilmek. Gecen sezon biz bunu cok guzel başardık. Kotu zamanları aşıp bir ust lige cıktık. Bu seneki hedeflerimiz taraftar bizim icin hep artı bir guc. Bizim her zaman yanımızda oldular. Bizim en buyuk artımız taraftarımız olacak. İc sahada tum macları kazanmak icin sahaya cıkacağız. Mucadeleci bir takım yaratmaya calışacağız. Taraftarımızın keyif aldığı, evlerine giderken “cocuklar ellerinden geleni yaptı” dedirtmemiz lazım. Erken calışmaya başladık. Bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirip ondan sonrasına bakacağız. Ben salonun dolacağına inanıyorum. Gecen sezon maclar hep farklı gidiyordu. Final grubunda maclar kafa kafaya gitti. Ankara Ormanspor ile oynadığımız liderlik macında salon doluydu. Bu sene lig cok daha zor. Takımların guc dengesi birbirine cok yakın. Cok guzel, cekişmeli maclar bizi bekliyor. Ben bu sezon salonun coğunluğunun dolacağını inanıyorum” dedi. Bursaspor.org.tr
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Potanın Timsahları’nda Sağlık Kontrolleri Başladı