PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Bandırmaspor, 7 Ağustos Pazar gunu Bursaspor ile yapacağı hazırlık macıyla yeni sezonu acacak. PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Bandırmaspor, 7 Ağustos Pazar gunu Bursaspor ile yapacağı hazırlık macıyla yeni sezonu acacak. Bandırmaspor Kulubu Başkanı Erhan Elmastaş, duzenlediği basın toplantısında, yeni sezonda taraftarların keyif alacağı bir takım oluşturduklarını soyledi. Yorucu ve mutlu sona eren bir sezonu geride bıraktıklarını anlatan Elmastaş, "Yeni sezon hazırlıklarına da umutlu bir şekilde başladık. Hazırlıklarımızı surduruyoruz. Stadımızı yeni sezona hazırlamak icin calıştık ancak elimizde olmayan birkac nedenden dolayı ilk macımız olan Buyukşehir Gaziantepspor karşılaşmasını dış sahada yapabiliriz." dedi. Elmastaş, kadrodaki oyuncu sayısının 24'e yukselmesine rağmen transfer calışmalarının surduğunu ifade etti. Takımda eksik gordukleri mevkiler icin birkac futbolcuyla goruştuklerini aktaran Elmastaş, şunları kaydetti: "30 Ağustos'a kadar suremiz var. Bu konuda acelemiz de yok. 3 hazırlık macı yaptık. Guzel sonuclar aldık. Hazırlık maclarındaki sonuclardan ziyade cocukların birbirleriyle olan uyumları, kondisyonlarının yeterli seviyeye ulaşmaları onemliydi. Bunları gorduk. Takımımız geride kalan sezon olduğu gibi tam bir kolej havası icinde, yerli yabancı demeden cok iyi anlaştıklarını gozlemledim. İnşallah bu sezon da aynı inanc ve sağduyu ile guzel sonuclar alacağımıza inanıyorum. En azından Bandırmaspor taraftarlarının cok keyifli maclar izleyeceğine inanıyorum." Bursaspor ile oynayacakları macın saat 17.00'de başlayacağını anlatan Erhan Elmastaş, karşılaşmadan once duzenlenecek torende teknik heyet ve futbolcuların tanıtımının yapılacağını dile getirdi. Sporx.com
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Bandırmaspor yeni sezonu Bursaspor'la acıyor