Bursaspor'un başarılı defans oyuncusu Tomas Sivok, takım kaptanı Pablo Martin Batalla'dan ovguyle bahsetti. Cek Cumhuriyeti ile EURO 2016'da başarılı bir performans gosteren ve şu anda savunmanın en guvenilir ismi olarak dikkati ceken Tomas Sivok, Beşiktaş forması giyerken takım kaptanı Pablo Martin Batalla'dan hep cekindiklerini soyledi. Sivok, “Onu onceden de tanıyordum. Surekli ona dikkat etmemiz gerekiyordu. Cok ust seviye ve kaliteli bir oyuncu. Her zaman soylediğim gibi; bu kalitede 5 oyuncunuz varsa takımda, belki bu kadar iyi olmayabilir ama bu tarz bir tane oyuncunuz ve etrafında da cok calışan oyuncular olursa cok daha verimli olursunuz, cok daha tehlikeli bir takım olursunuz” dedi. TARAFTAR COK İYİ Gecen sezon takım olarak bir şey uretemediklerini belirten Cek krampon, “Bu sene bunu yıkmaya calışacağız. Tabii ki ben de bir şeyler kazanmak isterim, bir şeyler icin oynamak isterim. Burada hep beraber takım olmaya calışıp, onumuzdeki sezon bir şeyler kazanmaya calışacağız” dedi. Uzun yıllar Beşiktaş'ta oynayan Sivok, Bursaspor taraftarından da ovguyle bahsederek; “Bursaspor’un cok iyi bir taraftara sahip olduğunu hep biliyordum” ifadelerini kullandı. Sivok, Super Lig'de kendisini en cok zorlayan oyuncular olarak da, Milan Baros, Elmander ve Umut Bulut'u gosterdi. Olay
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Sivok "Pablo'ya dikkat etmemiz gerekirdi"