Adebayor: Gelecek sezon Medipol Başakşehir'de kalıp kalmayacağım belli değil Başakşehir’in Togolu golcusu Adebayor, karşılaşmanın ardından Galatasaray’ı tebrik etti. Adebayor, onumuzdeki sezon icin de henuz hicbir şeye karar vermediğini soyledi. Spor Toto Super Lig'in 33. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olarak şampiyonluk şansını kaybeden Medipol Başakşehir'in Togolu golcusu Emmanuel Adebayor, attıkları golden sonra cıkan kargaşada sarı-kırmızılı ekibin teknik direktoru Fatih Terim'i sakinleştirmeye calıştığını soyledi. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına acıklamada bulunan Adebayor, hayatı boyunca fair play'e onem verdiğinin altını cizerek, "Fatih Terim bizim yedek kulubesine geldi, Robinho ile bir tartışma yaşadılar. Fatih Terim'i durdurmaya calıştım. Hoşunuza gitsin ya da gitmesin o bir futbol adamı ve ona sakinleşmesi gerektiğini soylemeye calışıyordum. Bunu televizyonda da gorursunuz. Galatasaray'ın yedek kalecisi gelip beni itti. Futbolda her zaman fair play'e uygun davranacağıma soz vermiştim ve kariyerim boyunca fair play icinde kalacağım. Şampiyonluğa cok yakındık. Yalnızca 45 dakika kalmıştı. Galatasaray'ı tebrik ederim. Alanya macında 3 puan almaya calışacağız." ifadelerini kullandı. Togolu futbolcu, "Gelecek sezon da Medipol Başakşehir'de olacak mısın?" sorusuna ise "Bilmiyorum. Bu gece eve gidip uyuyacağım. Ailemle konuşacağım ve sonra bir karar vereceğim. Her şey mumkun, bu futbol. Başakşehir bana cok şey kattı. Bu kulupte oynadığım icin cok mutluyum. Belki bu son macımdır, belki değil. Bunu gelecek gosterecek. Gunun sonunda herkes benim mutlu bir insan olduğumu bilir." cevabını verdi. KAYNAK: https://www.mynet.com/adebayor-gelec...-200285-myspor __________________