Tamer Tuna'dan isyan! "Kaderimizle oynadılar"
Futbol0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Tamer Tuna'dan isyan! "Kaderimizle oynadılar"
-
05-10-2019, 03:58:45Spor Toto Super Lig'in 33'uncu haftasında Bursaspor sahasında Goztepe ile 0-0 berabere kaldı. Mucadelenin ardından Goztepe teknik direktoru Tamer Tuna, onemli acıklamalarda bulundu. İki takımı da mucadelesinden oturu tebrik eden Tamer Tuna, "İki takım da kazanmayı istedi, biz kazanmaya cok yakın taraftık. Mac istediğimiz senaryoda gelişti, son haftaya kadar taşınan yarış var. Futbol sahada kaldığında ne kadar guzel olduğunu gorduk. Biz, burada kazanmış olsak ligde devam eden bir Goztepe olacaktı. Haftaya kazanıp ligde devam eden Goztepe icin elimizden geleni yapacağız. Bursaspor'da o tramvayı yaşamış birisiyim, 40 puanla kume duşmuştuk. Biz bugune kadar yapılması gereken her şeyi yaptık, son hafta da her şeyi yapacağız. İnanıyorum ki MKE Ankaragucu macını da kazanarak ligde devam edeceğiz" diye konuştu. "BİZİMDE KADERİMİZLE OYNADILAR" Kararlarla ilgili de konuşan deneyimli calıştırıcı, "Kola cekilen bir cizgi var, bana bir acıklama yapıldı. Cok tartışılacak bir şey. Aşırı şuphelerim var. Daha once de yaşadık. Topun cıkış anı, saliselerin hesap edildiği bir an. O anı biraz geciktirse klavyenin başındaki teknisyen, bir saniye 10 metre depar atan oyuncular var. Hakem eleştiri hic yapmadım ama gecen haftayı gorunce, hakkedişlerin Erzurum macında hadise yaşadık. Penaltı pozisyonu vardı Obertan'ın. O pozisyonda VAR'a dahi gitmedi Cuneyt Cakır. O macta da VAR'a gitmiyorsa ciddi sorunlar var. Bircok takımın kaderiyle oynuyorlar, bizim de kaderimizle oynadılar" ifadelerini kullandı. Son olarak Tamer Tuna, Fenerbahce'nin basında yer alan Buyukşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında genc bir kadro ile cıkacağı iddialarına ilişkin, Fenerbahce'nin boyle bir durumda boyle bir kadro ile maca cıkacağını duşunmediğini, ancak diğer takımların kadro tercihlerine de karışamadıklarını dile getirdi. Gazeteler __________________