Spor Toto Super Lig’in 33. haftasında sahasında Sivasspor’u 3-1 yenen MKE Ankaragucu'nde Teknik Direktor Mustafa Kaplan, mac sonunda basın mensuplarının sorularını cevapladı. Spor Toto Super Lig'in 33'uncu haftasında MKE Ankaragucu sahasında Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. MKE Ankaragucu karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Karşılaşma sonrası MKE Ankaragucu Teknik Direktoru Mustafa Kaplan acıklamalarda bulundu. MKE Ankaragucu Teknik Direktoru Mustafa Kaplan kazanarak kumede kaldıkları icin mutlu olduklarını belirterek, "Hepiniz ne şartlarda buralara geldiğimizi biliyorsunuz. İyi bir mac oynadık. 2019-2020 sezonunda Ankaragucu buralarda oynayacağını gosterdi. Bu kadar karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduğumuza mutluyum. Biz sahada işimizi yapıyoruz, başka konulara girmiyoruz. Taraftarlarımız kenetlensin, bize sahip cıksın. Uzun yıllar sonra Ankaragucu Super Lig'e cıktı" diye konuştu. ''Başkan oturup konuşursa ben de konuşurum" Ankaragucu'nun bu zamana kadar kendi bağını kendi cozduğune vurgu yapan Kaplan, "Gidip Goztepe macını oynayacağız. Oraya puan almaya gideceğiz. Kimin duşup, kimin kaldığı bizi ilgilendirmiyor. Başkanımız mac oncesi bir prim acıklamıştı. 20 bin Euro. Başkan cok buyuk destekler veriyor. Ankaragucu olarak ligde kaldıktan sonra onumuzdeki sezon planlamasında guzel şeyler yapılmalı. Pinto'nun gidişine, sen oynamak istemiyorsan ben seni oynatmak istemem. Keşke gecen hafta soyleseydin, oynatmazdım dedim. Ben saha icerisine bakarım, dışarısı beni ilgilendirmez. Ben cok yoruldum, 3'uncu golde ağladım, ben Ankaragucu ile gozumu actım. Onumuzdeki sezon ile ilgili konuşmam olmadı. Dinlenmek istiyorum, kafamı toplamak istiyorum. Uzun vadeli işler yapmak lazım. Keşke devre arası aldığım 10 futbolcuyu Ankaragucu tutsa. Ankaragucu guzel işler yapar taraftarının desteği ile. Başkan oturup konuşursa ben de konuşurum" ifadelerini kullandı. Genclerbirliği'nin Super Lig'e cıkmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Mustafa Kaplan, "Genclerbirliği'ni, başkan Murat Cavcav'ı, teknik ekibi ve futbolcuları kutluyorum. Super Lig'de olması gereken bir camia. Onlar adına mutluyum" diye konuştu. Gazeteler __________________