Sezonu değerlendiren Aytemiz Alanyaspor'un kaptanı ve kalecisi Haydar Yılmaz, "Takımımız diğer senelere gore bu sene daha iyi bir performans sergiledi. Bizim acımızdan iyi bir sezon gecti" dedi. Spor Toto Super Lig’in 33. hafta macında sahasında konuk ettiği Caykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor, ligin son haftasında deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir macı hazırlıklarına başladı. Turuncu-yeşilli ekip, Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde serbest ısınma hareketleriyle ve yenileme calışmasıyla idmanı tamamladı. İdmana hafif sakatlığı bulunan Campos, Caulker ile izinli Baiano ve Sackey katılmadı. "İyi bir sezon gecti" İdmanda sezonunu değerlendiren takımın kaptanı ve kaleci Haydar Yılmaz, bu sene beklenenin ustunde bir performans sergilediklerini soyledi. Yılmaz, "Takımımız diğer senelere gore bu sene daha iyi bir performans sergiledi. Sıralamada ise ligi daha ust seviyede tamamladık. Bizim acımızdan iyi bir sezon gecti. Puan olarak 3 veya 6 puan daha alabilirdik ama takdir edersiniz ki başımızdan da vahim bir olay gecti. Josef Sural’ın vefatından sonraki oynadığımız Konyaspor macındaki mağlubiyeti ben ona bağlıyorum. Zihinsel ve bedensel olarak sahaya tam anlamda kendimizi veremedik. Akabindeki Beşiktaş macında da bu olaydan dolayı kalıntılar vardı. Bu macları da almış olsaydık, puan olarak daha ust seviyede ligi tamamlamış olacak ama şartlar ne olursa olsun sonucta hepimiz profesyoneliz" dedi. "İnşallah bu acı olayı hic kimse yaşamaz" Arkadaşlarının sezonda elinden gelen gayreti ve cabayı gosterdiklerini aktaran Yılmaz, "Hepsine bu sezondaki performanslarından dolayı teşekkur ediyorum. Ellerinden gelen mucadeleyi ve ozveriyi gosterdiler. Tabii ki bu acı olayı yaşamasaydık cok daha keyifli ve mutlu olacaktık ama ne kadar şimdi keyifli de olsak sonuc itibariyle boğazımız duğum duğum. Acısını icimizden atamıyoruz. İnşallah bu acı olayı hic kimse yaşamaz. Cunku bir takım icin bu durumu atlatmak epeyce zor" diye konuştu. "Onumuzdeki sezon elimden gelenin fazlasının yapacağımdan kimsenin şuphelisi olmasın" Sezon icinde kendi performansından da bahseden Yılmaz, "3 senedir bu ligde kendi capımda dolu dolu oynadığımı duşunuyorum. Alanyaspor’un iyiliği ve guzelliği icin elimden gelen cabayı da sarf ediyorum. Cunku artık ben kendimi buralı gibi goruyorum. Yapmış olduğum mucadele ve oynamış olduğum maclar her şey Alanyaspor icin. Tabii ki bu bireysel performans ve başarı tek başına olmuyor, takım arkadaşlarımın da cok buyuk bir katkısı var. Onumuzdeki sezondaki mucadelelerde de elimden gelenin fazlasının yapacağımdan kimsenin şuphelisi olmasın. Alanyaspor adına tum fedakarlıkları yaparak takımımın iyi olması icin cabalayacağım ve savaşacağım" ifadelerini kullandı. İHA __________________