Genc oyuncumuz Enes Unal antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Genc forvetimiz Enes Unal antrenman sonrası saha kenarında yapılan basın toplantısında soruları yanıtladı. Fikstur gereği surekli zorlu serilerin birbirini takip ettiğini belirten genc oyuncumuz Enes Unal, ust uste oynanacak maclarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. “Her Macı Ayrı Duşunuyoruz” “Sivasspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor ile oynayacağımız zorlu bir seri başlıyor. Ancak biz macları birlikte değil hafta hafta duşunuyoruz. Ozellikle son dakika goluyle yenildiğimiz Fenerbahce karşılaşmasına gercekten cok iyi hazırlandık. Cok iyi mucadele ettiğimizi de duşunuyorum. Ama sonuc istenildiği gibi olmadı. Bu yenilgiyi takım olarak ileriki maclarda telafi edeceğimizden hic şuphemiz yok.” “İyi Bir Sonuc Alacağız” “Şimdi 11.haftada, Cumartesi gunu deplasmanda son haftalarda cıkış yakalayan Sivasspor ile mucadele edeceğiz. Oradan taraftarımızı mutlu edecek bir sonuc alacağımızdan hic şuphemiz yok. Bursaspor ile Sivasspor arasındaki maclar bugune kadar surekli buyuk cekişmelere sahne olmuştu. Yine olacaktır.” “Cok Calışıyorum” “16 yaşındayım. Futbolculuk yaşamının ilk adımlarını atıyorum diyebilirim. Teknik Direktorumuz Daum ve yardımcıları benim ile her antrenman sonrası ozel ilgileniyorlar ve ozel antrenman yaptırıyorlar. Benden takımın ve taraftarların beklentilerinin farkındayım. Bu nedenle de uzerimdeki sorumluluğun farkındayım. Bu calışmaların ise bana buyuk katkı sağladığını duşunuyorum. İlk antrenmana cıkan Enes Unal ile bugunku Enes Unal arasında cok fark var. En azından kendimi daha kuvvetli hissediyorum. Onumuzdeki gunlerde daha cok calışarak daha iyi yerlere geleceğime inanıyorum.” “Babamın Uyarılarını Dinliyorum” “Babam eski futbolcu. Bursaspor’un kaptanı olduğunu herkes biliyor. Ancak bana oynadığım futbol ve oyunla ilgili olarak yorum yapmıyor. Gozle gorulur bir hatam olduğunda bunu bir daha tekrarlamamam icin uyarılarda elbette bulunuyor. Babam genellikle bana saha icindeki oyunumdan cok saha dışında nasıl davranmam gerektiği yonunde uyarıları oluyor. Ben de onları can kulağı ile dinleyip, soylediklerini uygulamaya calışıyorum.” “Taraftarımız Bana Guveniyor” “Ben 12 yaşından bu yana Bursaspor formasını giyiyorum. Taraftarlarımız bu nedenle beni cok kısa surede kabul etti ve bağrına bastı. Bu davranışta bana maclarda buyuk bir sorumluluk yukluyor. O nedenle gorev aldığım her bolumde en iyisini yapabilmek icin herşeyimi ortaya koymaya calışıyorum. Onumuzdeki gunlerde, haftalarda daha iyi olacağıma inanıyorum.” “Kendimi Hep Hazır Hissediyorum” “Ben kendimi hazır hissediyorum. Ancak şu unutulmamalı ben henuz 16 yaşındayım. Herkesin soylediği gibi benim fiziksel gelişmem 18 yaşında tamamlanacak. Maclarda uzerimde pek baskı hissetmiyorum. Verebileceğimin en iyisini vermeye calışıyorum. Ama Kayserispor karşılaşmasında ust uste iki top kaybedince o an bir baskı hissettim. Ama Tuncay ağabeyimin uyarısıyla ondan kısa surede kurtuldum.’ “Kotu gidiş sonrasında ust uste 3 macımızı kazandık ve yukarı sıralara doğru yukseldik. Bu cıkış yeniden başlayacaktır. Biz buna takım olarak inanıyoruz. Taraftarlarımızda buna inanıp bize destek olsunlar” Bursaspor.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Enes Unal: 'Her Maca Ayrı Konsantre Oluyoruz'