Macın ardından Aybaba: 'Oyuncularıkutluyorum'
Futbol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Macın ardından Aybaba: 'Oyuncularıkutluyorum'
-
05-10-2019, 03:55:59Macın ardından Aybaba: 'Oyuncuları kutluyorum' Medical Park Antalyaspor Teknik Direktoru Samet Aybaba, "Bu ligde kazanamayacaksan kaybetmeyeceksin. Oyuncularımı kutluyorum" dedi. Spor Toto Super Lig'de kendi evinde ve 2-2 berabere sonuclanan Kayserispor macının ardından duzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktoru Samet Aybaba, Kayserispor'un sahaya savunmaya yonelik bir kadro ile cıktığını soyledi. Kayserispor'un daha onceki kadrolarına gore 3-4 yeni oyuncuyla mucadele ettiğine dikkati ceken Aybaba, bu durumun işlerini zorlaştırdığını ifade etti. Golu erken yemenin sıkıntısını yaşadıklarını anlatan Aybaba, hızlı ataklarda iyi şut atmayı beceremediklerini dile getirdi. Oyunda beraberliği sağladıktan sonra ustunluğu de ele gecidiklerini vurgulayan Aybaba, "Emrah'ın katılımıyla daha iyi oynadık. Penaltı gol olsaydı Kayseri risk alacaktı ve oyun istediğimiz şekle donecekti. Bu ligde kazanamayacaksan kaybetmeyeceksin. Oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu. Kırmızı beyazlı futbolcu Serkan Balcı ise pozisyon anlamında zengin bir mac oynadıklarını belirtti. Kırılma anlarında buldukları pozisyonları gole ceviremediklerini anlatan Balcı, "Bizim icin onemli bir mactı. Yukarıları hedefliyorsak boyle karşılaşmaları kazanmamız gerekiyor. Konya macını alarak bu macı telafi etmek istiyoruz" değerlendirmesini yaptı. Antalyasporlu İnsa ise takım olarak iyi oynadıklarını ancak buldukları pozisyonları gole ceviremeyince bir puana razı olduklarını ifade etti. Sporx __________________