Bursaspor'un penaltısını calmayan Selcuk Dereli skora etki etti
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bursaspor'un penaltısını calmayan Selcuk Dereli skora etki etti
-
05-10-2019, 03:55:01Yonettiği maclarda Bursaspor taraftarına sac baş yoldurtan Selcuk Dereli Sivasspor karşılaşmasında da yine sonuca etki eti. Takdir haklarının coğunu Sivasspor lehine kullanan Dereli, ikinci yarıda Sivasporlu Hayrettin'in pozisyonunda penaltıyı calmadı ya da calamadı. Macı Lig TV'de anlatan spiker Ozturk Pekin ve yorumcu Tunc Kayacı da pozisyonun penaltı olduğunu ve Dereli'nin hatalı olduğunu vurguladılar. ------ Bursaspor taraftarı ilk kez teknik patron Samet Aybabayı tribunlere cağırdı. Sezon başından bu yana yeşil beyazlı taraftarların bir bolumunun tepkisime maruz kalan Samet Hoca işlk kez tribunlere cağrıldı. Samet Aybaba'yı ısrarla tribunun onune kadar cağıran Teksaslı taraftarlar "Buraya gelmeyen beşiktaşlıdır" diye de tezahurat yaptılar. Aybaba ısrarlara dayanamadı ve taraftarların dediği oldu. ------ Once Samet Aybaba sonra Bakan Faruk Celik tribunlere cağrılmıştı... Guzel bir havada oynanan mac guzel goruntulerle doluydu. Mac sonunda ise tribunlerde kimsenin ağzını bıcak acmıyordu. Devre arasında Bakan Celik'e verilen plaket de mactaki guzelliklerdendi.Celik, yardım kampanyası icin kendisine berilen plaketi aldıktan sonra taraftarlara hitaben saha ortasında yaptığı kısa konuşmada, herkesin Bursaspor'un etrafında kenetlenmesi gerektiğini soyledi. Celik, ''Bursaspor icin ne yapsak az. Bursaspor'a Yardım Kampanyası'yla elbirliğiyle, guc birliğiyle kısa surede ne yapabileceğimizi gosterdik. Her şey daha iyi olacak. Size layık olmaya calışacağız'' diye konuştu. Celik taraftarların, ''Bursaspor'a yeni stat isteriz'' tezahuratı uzerine, ''Bu ay icinde yeni stadın nereye yapılacağını belirleyip kamuoyuyla paylaşacağız'' dedi. Konuşmasının ardından Celik, taraftarların alkışları altında yeniden şeref tribunune gitti. ------ Samet Aybaba şanssız bir mağlubiyet aldıklarını ifade etti. Bursaspor teknik patronu Samet Aybaba mactan sonra yaptığı acıklamada "Oyunun buyuk bolumunde kontrol bizdeydi. Kendi kullandığımız serbest atışı iyi kullanamadık ve top dondu kalemzide gol oldu. Girdiğimiz pozisyonlar var. Volkan'ın daha zaman ihtiyacı var. Bugun sahada guzel şeyler yapamadı. O yuzden oyundan aldım" dedi. __________________