Malatyaspor'da hafta sonu oynanacak Altay macının hazırlıkları başladı... Turkiye Futbol Federasyonu tesislerinde teknik direktor Fahrudin Omerovic yonetiminde yapılan antrenmana sakat olan Mustafa Sert, Mahmut Acar ve Zafer Demiray katılmazken, Hakan Soyler, Tayfun Seven ve Gungor Tuğcu takımdan ayrı koşu yaptı. Devre arasında yonetim kararı ile kadro dışı bırakılan ve affedilen savunma oyuncusu Mehmet Budak, antrenman oncesi gazetecilere yaptığı acıklamada, takıma tekrar donmekten dolayı cok mutlu olduğunu belirterek, bundan sonra Malatyaspor'un başarısı icin daha fazla mucadele edeceğini soyledi. Budak, şoyle konuştu: ''Yonetimimizle konuştuk. Benim icinde iyi oldu. Takım icin de iyi oldu. Tekrar takıma donmekten mutluyum. Burada olduğum ve burada kaldığım sure icinde en iyisini yapmaya calıştım. Hepimizin hataları olabilir. Sonucta bunların hepsi geride kaldı. Bundan sonra elimden gelenin en iyisini yapmaya calışacağım. Yonetim, başkan ve teknik heyetle goruştuk, şu an icin bir sorun yok. Fizik olarak eksiğim yok. Sadece mac eksiğim var. Bana gorev verilmesi halinde bu haftadan itibaren takımdaki yerimi alabilirim. Bu olayların olması bizi uzdu. Biz isterdik ki bu olayların hicbiri yaşanmasın. Bazı şeyler yaşandı. İki tarafın da hataları olabilir. Benim de olabilir karşı tarafın da olabilir. Herhangi bir kırgınlığım soz konusu değil. Sonucta her şeyi Malatya icin yapıyoruz. Biz Malatyaspor'un neferleriyiz. Malatyaspor'da kırgınlık ve kuskunluk olmaz. Bu hafta sonu karşılaşacağımız Altay onemli bir rakip, zor bir mac olacak. Takım 2 haftadır toparlanma surecinde. Altay macı bizim icin final havasında gececek. Bu macı alıp takım olarak rahatlamak istiyoruz. Bu mactan kesinlikle galip gelmeliyiz.''