''Hedefimiz ust sıralar'' Malatyaspor'da, hafta sonu oynanacak Giresunspor macının hazırlıkları devam ederken, sarı kırmızılı oyuncu Muammer Sancaklı, Giresunspor macından alınacak galibiyet ile cıkışa gececeklerini ve ust sıraları hedeflediklerini belirtti. Turkiye Futbol Federasyonu tesislerinde teknik direktor Fahrudin Omerovic yonetimindeki antrenmana, sakatlıkları devam eden Mahmut Acar, Hakan Soyler ve grip olan Selim Akbulut katılmazken, Gungor Tuğcu ve Turgay Koyuncu takımdan ayrı koşu yaptı. Kulup genel sekreteri ve basın sozcusu Ali Cengiz, gazetecilere yaptığı acıklamada, Giresunspor macından puan veya puanlarla doneceklerine inandığını belirterek, ''Biz Kartalspor galibiyetinin morali ile onlar da Mardinspor galibiyetinin morali ile sahaya cıkacak. Giresunspor'un cezası nedeniyle macın seyircisiz oynanacak olması bizim icin avantaj. Bu avantajı en iyi bicimde değerlendirmek istiyoruz. Sakat oyuncularımızın bulunması bizi zora sokuyor. Sıkıntılı bir kadro ile Giresun'a gideceğiz. Teknik heyetimiz ve yonetimimiz iyi şeyler yapmanın peşinde. Malatyaspor kendine yakışan bir yerde ligi tamamlayacaktır. Taraftarımız biraz daha sabır gosterirse daha iyi şeyler yaşayacağız. Aksi takdirde kaybeden Malatyaspor olur, Malatya olur. Yakın zamanda Malatya'ya yeni bir futbol kompleksi yapacağız. Bu projeler icin gerekli olan sozu aldık'' dedi. -''SERİ GALİBİYETLERE İHTİYACIMIZ VAR''- Sarı kırmızılı oyuncu Muammer Sancaklı ise Giresunspor macından alınacak galibiyet ile cıkışa gececeklerini ve ust sıraları hedeflediklerini belirtti. Sancaklı, şoyle konuştu: ''Pek fazla forma giyemiyorum. Ama herhangi bir sakatlığım yok. Biraz kondisyon eksiğim var. Yaptığım calışmalarla bunu kapatmaya calışıyorum. En yakın zamanda sahaya cıkıp mucadele edeceğim. Giresunspor macını alıp galibiyet serisini başlatacağız. Seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Bu macın bizim icin rahat gececeğini duşunuyorum. Rakibimiz seyircisiz oynayacak, bu bizim icin bir avantaj olacak.'' __________________