Bursaspor, Avusturya kampının ikinci hazırlık macında Alman ekiplerinden FC Ingolstadt ile oynadığı karşılaşmadan golsuz eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın arından konuşan Bursaspor’un Fransız calıştırıcısı Le Guen, transferde adı gecen Sagna ile bağlantısının surduğunu ve imzalamasını istediğini soyledi. Sezon başı hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya'nın Hall İn Troll bolgesinde surduren yeşil-beyazlı ekip, kampın ikinci karşılaşmasında Alman ekiplerinden FC Ingolstadt ile karşılaştı. Mucadelenin 38 ve 63. dakikalarında Alman ekibi, Dario Farina ve Leipertz'in şutlarında direği gecemedi. İlk yarı ve ikinci yarıda farklı 11'ler sahaya suren Bursaspor Teknik Direktoru Paul Le Guen, oğrencilerinin performanslarını gorme şansı elde etti. Yeşil-beyazlılar, kampın ilk gununde dun karşılaştığı İngiliz ekibi Leeds United'ı 3-0 mağlup etmişti. “Guclu bir takım olmak istiyoruz ama henuz değiliz” Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor Teknik Direktoru Paul Le Guen, “Yeterince iyi durumdayız. İkinci macımızı oynadık kampta. Dun de bir mac oynamıştık. Calışmalarımız devam ediyor. Gol yemeden bitirilmiş bir mac. Şansımız da yanımızdaydı. Guclu bir takım olmak istiyoruz ama henuz değiliz. Hedeflediğimiz takım değiliz. Uretken bir takım olmaya calışıyoruz. İlk yarı uretken oyunculardan oluşan bir takım vardı. İkinci yarı gencleri oynattık. Daha az uretken oyuncular ama onları gormek icin fırsat vermek gerekiyor. Gun gectikte daha iyiye gideceğimize inanıyorum. Onlarla ilgilenmek geliştirmeye calışmak benim birinci gorevim. Onlar da gelişmek icin ileriye taşımak icin iradelerini ortaya koyuyorlar. Bu onları ileriye goturecekler. Liste hazırlıyorum. Bazıları icin kiralık gitmek daha iyi olacak. Bununla alakalı calışma yapıyorum onumuzdeki gunlerde bunu paylaşacağım. Bazılarının duzenli oynayan oyuncuları zorlayacağını duşunuyorum” dedi. “Sagna'nın imzalamasını istiyorum” Transferde adı gecen Sagna ile bağlantısını surdurduğunu ifade eden Fransız teknik adam, “İmzalamasını istiyorum. Biz uzerimize duşeni yaptık, artık top onda. Şuphesiz olan bir şey bu pozisyona bir oyuncu ihtiyacımız var. Barış iyi ama ikinci yarılarda başka oyuncuları denemek zorunda kaldım. Ekong ve Titi ile imzalamakta da doğru bir karar verdiğimizi duşunuyorum” diye konuştu. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- “Sagna'nın imzalamasını bekliyorum”