Ankaragucu’nun gol yukunu ceken 20 yaşındaki futbolcusu Mehmet Umut Nayır 'e 20 soru, 20 cevap... 20 soru 20 cevapta bu hafta Ankaragucu’nun gol yukunu gecen 20 yaşındaki futbolcusu Mehmet Umut Nayır var. Genc yenetek Baba Hakkı ve Slaven Bilic gibi hukukcu... Umut, İstanbul doğumlu ancak Ankara Hukuk Fakultesini kazandıktan sonra Ankara’ya yerleşti. Aynı zamanda Ankaragucu Paf takımında forma giymeye başladı. Şu anda Ankara Hukuk’ta 2. sınıfta okuyor ve aynı zamanda Ankaragucu A Takımında futbol oynuyor. Gecen yıl onun adına cok iyi gecmese de bu sezon 2. Lig’de lider durumda bulunan Ankaragucu’nde 9 macta 8 gol attı. Başkent ekibinde yetişen golcu Umut Bulut ile aynı isme salip olsa da 1.91 boyuyla tarzları pek benzemiyor. Umarız kaderleri benzer... Cevresindekiler ona Ibrahimovic lakabını takmış durumda... Genc yeteneğe 20 sorumuzu yonelttik. İŞTE CEVAPLAR… MEVKİ? Forvet TAKIM? Ankaragucu İDOLUN? Hakan Şukur, Zlatan Ibrahimovic EN SEVDİĞİN İNSAN? Annem OLMAZSA OLMAZIN? Futbol KULLANDIĞIN ARABA? Yok PARFUMUN? Hugo Boos EN SEVDİĞİN YEMEK? Mantarlı Tavuk DİNLEDİĞİN MUZİK? Sıla EN SON İZLEDİĞİN FİLM? Riddick EN SON OKUDUĞUN KİTAP? Şah Sultan UĞURUN VAR MI? Dua ediyorum FUTBOLCU OLMASAYDIN NE OLURDUN? Avukat olurdum FUTBOL DIŞINDA İLGİLENDİĞİN 3 ŞEY? Sinema, Basketbol, Voleybol TURKİYE’NİN EN İYİ HOCASI? Fatih Terim TURKİYE’NİN EN İYİ FUTBOLCUSU? Arda Turan GELECEKTE TURK FUTBOLUNA DAMGA VURUR DİYECEĞİN 5 FUTBOLCU? Enes Unal, Yusuf Erdoğan, Gokhan Akkan, Muhammed Demirci, Salih Ucan DUNYA’NIN EN İYİ FUTBOLCUSU? Zlatan Ibrahimovic FUTBOLDAN KAZANDIĞIN İLK PARAYLA NE ALDIN? Anneme hediye almıştım EN BUYUK HAYALİN? Futbolculuk-Avukatlığı aynı anda yurutme. Sporanki