Lige kotu başlamalarına rağmen toparlandıklarını belirten İbrahim Ozturk, `Hedef Avrupa kupaları. Bundan başka bir duşuncemiz olamaz` şeklinde konuştu Bursaspor kaptanı İbrahim Ozturk, Olay Spor`a onemli acıklamalar yaptı. Lig de iyi bir cıkış yakaladıkları ve Teknik Direktor Christoph Daum`un takım uzerinde onemli bir etkiye sahip olduğunu belirten İbrahim “Hocamız ilk geldiği vakit eksikleri gordu. İyi calıştırdı. Biz de istediklerini yapma gayretindeyiz. Alışma donemini gecirdik. Bundan sonra daha da iyi olacağına eminim. Bizim hedefimiz ust sıralarda olmak. Avrupa kupalarına gitmek her zaman hedef. Başka bir şey duşunulemez zaten. Kotu bir donem gecirdik fakat biz de hedef hicbir zaman değişmez” dedi. OYNAMAMAK TABİ Kİ ZOR ‘İyi bir aileyiz, takım icinde iyi bir birliktelik var` diyen İbrahim “Takım icersinde hicbir sıkıntı yok. Oynayan oynamayan herkes mutlu. Ben de şuan kenarda bekliyorum. Futbolda boyle donemler olur. Benim 6.yılım. Totel`de 150 mac oynayan birisiyim. Oynamaya alıştıktan sonra oynamamak tabii ki zor. Ben de oynamak istiyorum. Fırsat geldiği takdirde iyi değerlendireceğime inanıyorum. Sonucta bu hocanın kararı. Ben formayı almak istiyorum. “ şeklinde konuştu. `BİZ 12 KİŞİYİZ BİZ` Zorlu Fenerbahce macına da değinen kaptan şoyle konuştu: “Takımın oz guveni yerine geldi. Takım icinde birbirine inanan bir grup var. Kazanmak alışkanlık haline geldi. Aradaki puan farkını acmamamız gerekiyor. Hedefe gidiyorsak Fenerbahce bunlardan biri. On buyuk avantaj taraftarımız olacak. Sahaya 11 kişi değil 12 kişi cıkıyoruz. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. İnanıyorum o gun iyi mucadele ederek Fenerbahce`yi evine eli boş gondereceğiz” TEPKİLER PİNTO`YU ETKİLEDİ İbrahim, yabancı kontejyanına takıldığı icinkadroya giremeyen Pinto hakkında da konuştu. Şilili futbolcuyla moralinin bozuk olduğunu belirten tecrubeli futbolcu “Yabancı kontejyanından dolayı boyle bir sıkıntı var şimdi. Şuan bir şeyler doğru gidiyor. Pinto`ya da fazlasıyla ihtiyacımız var. Pinto bu takımın golcusu. Belli bir surec geciriyor. Psikolojik durumunu anlıyoruz. Yapılan tepkilerde kendisini etkiledi. Bir geciş donemi yaşıyor. Biz gercek Pinto`nun neler yaptığını cok iyi biliyoruz. O da kısa donem icersinde iyi duruma gelecektir” diye konuştu. Bursasporluyuz.net
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kaptan: "Hedef Değişmez"