Musa Cağıran, yakaladıkları galibiyet serisini cumartesi akşamı oynayacakları Fenerbahce macında da surdurmek istediklerini soyledi. Orta saha oyuncumuz Musa Cağıran, yakaladıkları galibiyet serisini cumartesi akşamı oynayacakları Fenerbahce macında da surdurmek istediklerini soyledi. Antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularına cevap veren Musa Cağıran, şoyle konuştu: "Sezon başından beri ihtiyacımız, galibiyet serisi yakalamaktı. Bunu 4 haftadır gosteriyoruz. Takım daha iyiye gidiyor. Fenerbahce macına da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kesinlikle burada Fenerbahce'ye puan vermek istemiyoruz. Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Bursaspor karakterini sahaya yansıtırsa Fenerbahce macını kazanacaktır. Karşıda yıldız futbolcunun olmasının onemi yok. Yureğini ortaya koyarsan her macı kazanırsın." "İNŞALLAH BİZE DE SIRA GELİR" "Umit Milli Takım'da gosterdiğin performans var. Bursaspor'da ise forma şansı bulamıyorsun. Bunu nasıl değerlendiriyorsun?" sorusuna Musa, şu karşılığı verdi: "Umit Milli Takım'da surekli oynadığım icin benim icin iyi oluyor. Gol atıyorum. Orada ozguvenim daha yuksek. Orada daha cok iş yapıyorum. Teknik heyetin kararı. Bekliyoruz. İnşallah bize de sıra gelir." KaynakHA / Emre Koşak
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Musa: ''Seriyi Surdurmek İstiyoruz''